- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
válasz
koshmar #30023 üzenetére
Egyébként már kezdek nagyon ráunni én is.Estéről estére nézem az ország szemetjét,akik játszák az agyukat erre még rátesz a retek,ami szintén bosszant. Alek is kezd egyhangúvá,unalmassá válni.Ami nem csoda ilyen társaságban.De egyre többször beszél hülyeségeket ami támadási felület a dög brigádnak.Lehet szidni,égetni,lejáratni. -
DJ WOKKY
addikt
válasz
koshmar #30010 üzenetére
Így van, én sem hallottam, hogy elárulta volna.
Amit pedig runner 125 is írt, biztos a pénzért csinálják. Hátha peren kívül megegyeznek valakivel (RTL Klub, VV4 szerkesztőkkel, vagy akár Éva rokonaival).
Egyébként Éva szülei olyan szegények mint a templom egere.
Rokonom ismeri az apját. Régen tényleg menő vállalkozása volt, de mára már panelben laknak. A nagy ház amit mutogattak, az csak volt az övéké... -
whitezo88
nagyúr
válasz
koshmar #29522 üzenetére
ez már off, de én sosem éreztem hogy szégyellnem kéne, hogy én középosztálybeli családba születtem, és ezért több dolog jutott nekem mint másnak.
mint ahogy valaki M6os BMW-vel jár, neki sem feltétlen. neki bejött az élet, illetve volt sütnivalója, másnak nem volt szerencséje. szerencsére van sok szervezet, aki az étkeztetéssel foglalkozik. -
válasz
koshmar #29501 üzenetére
Valami ilyesmiről van itt szó, jól látod. A moderátorok a Prohardvert képviselik, ezt azt hiszem mindenki tudja.
cyberkind: Vétettél valamit? Most nem. A múltkor is megbeszéltük normálisan, nem tettelek ki.
Elég jószívű vagyok, de ne bízzátok el magatokat és ne játsszátok el a bizalmamat.
-
-
-
-
Mackoosaajt
csendes tag
válasz
koshmar #27130 üzenetére
Az esélyesebb megoldás inkább az, hogy az RTL intézte a cicicserét, cserébe a story magazinban, a fókuszban még isten tudja hol meg kell jelennie. Cca. 4-700 ezer forintért miért ne mutogatnád meg a lepkefingnyi melleidet? Nagyon ráfért a kiscsajra a szilikon, kivéve ha valaki betegesen vonzódik a serdülőkor előtt álló kislányok bájaihoz és Zsófi vele találta volna meg a boldogságot. Egyébként Gigit is a luxusszálló helyett inkább erre kellett volna befizetni
-
F34R
nagyúr
válasz
koshmar #27117 üzenetére
Nem ,akkor fogom sajnálni ha még ennyi esze sem lesz és majd csak gügyög mint egy kisbaba
Ez a Gigi nem neki való , egy IQ fighter bula kellene neki aki felhúzza az értelmi szintjét(#27118) Motion_Blur
a nagyobb melltől nem lesz "kelendőbb" ha ugyan az a kislányos buta viselkedést hagy meg, inkább lenne valami ordenáré nagy k.... és akkor a nagyobb mell sem indokolt csak jól végezze a dolgát
-
F34R
nagyúr
válasz
koshmar #27114 üzenetére
meg hát még szép , most már belelendültek akkor nevettem egy jót mikor gigi güvett szemmel leste a fenti kamerát , meg akkor mikor jerzy kiszedte a paplan alól a kis gatyót
, szerintem 3 hónapos jubileumi együttlétre kérnek egy tükröt is
(#27115) Boxer001
Te pfeej illúzióromboló
hagy csinálja ha szórakoztatja ezzel magát
-
kukinyo
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz
koshmar #26439 üzenetére
úgy tudom, hogy 70-80% körüli az abszint... ittam én már spicc80-at meg stroh80-at is... de ezek rumok: szeretem a rumot és az aromája miatt nekem gyengébbnek tűnt, mint valami jóféle 60-as házi törköly
...de hozzá kell tenni, hogy pár stroh80+sör és fejbecsapja még azt is, aki egyébként bírja a szeszt...
#26440: azt hittem, hogy az igazi abszint cseh és 80%-os
ui: wiki-n ránéztem és "kicsit" tévedtem... no: nem ittam még soha abszintot, tehát nem is néztem emiatt soha utána
#26442: jah, érthető... de wikin az ókori egyiptomig visszavezetik a történetét... hm: innom kell ilyet... szeretem azokat az italokat, aminek van "szertartása": pl. tequila... ha lesz fizetésemelés, akkor vennem kell egy üveggel
kíváncsi vagyok barátnőm mit szól hozzá: vb alatt az angol-argentín meccs előtt megbeszéltük, hogy gólonként tequila jön... elég jól bírta
-
moma
őstag
válasz
koshmar #26207 üzenetére
nem csak erről van szó. adott anyanyelvi beszélőkön belül is hatással van pl az iskolai teljesítményre, hogy milyen jellegű nyelvhasználatot sajátít el (hogyan épülnek fel azok a nyelvi szerkezetek amiket jól tud kezelni).
pl ez magyarázza részben azt, hogy bizonyos társadalmi osztályokhoz tartozó családok gyerekei miért érnek el rosszabb eredményeket azokon a jellegű teszteken amiken egy iskolában kell mondjuk átmenni. mert nem genetikusan hülyébbek. pl munkások vs középosztály.
Aktív témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!