- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- RIOS Gépház: Új formázási lehetőség a fórumon: spoiler tag
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Átlátszó fém
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
Robb202
tag
válasz
darál0w #18409 üzenetére
Alekosz nem szexuálisan elégíti ki hanem beszélgettek komoly dolgokról tegnap. Szerintem Ani bele fog szeretni.
Ha Gombit 2-3 telefonról juttatták be értsd SIM kártyáról akkor az azt jelenti, hogy valószínűleg a SIM kártyák számítógépre voltak kapcsolva és automata rendszer lökdöste az SMS-eket ki. Ilyet lehet, értelemszerűen jóval több SMS elküldhető így mint kézileg.
Bár kíváncsi lennék hány SMS-ről beszélünk. 10000? ennél szerintem többről nem. mert ez alig 3 milka.
Viszont a gond az hogyha ez így van akkor Gombi bárkit visz majd ki ezek ugyanígy rá fogják lökdösni az SMS-eket és bárki Gombival kapcsolatban esélytelen lesz. Tehát Gombi nyer mindig!!!!
Nem rossz stratégia. -
-
LamaCube
addikt
válasz
darál0w #18356 üzenetére
Lényegében igen. Ne feledjük el, hogy az sms díjakból is szeretne jobban profitálni a tv.
Mi van akkor, ha csak az egyik tábor marad bent? pl. Oli, Alek, Éva, Szandi,
az ellen tábor szavazói nem fognak sms-t küldeni, mert a favoritjaik kiestek. Tehát egyensúlyt kell tartaniuk. Így próbálnak generálni egy nagyobb sms bevételt. Mondjuk én eddig sem és ezek után sem fogok 1 forintot se költeni egyik emberre se. -
pro70
senior tag
válasz
darál0w #18284 üzenetére
Amúgy ahogy bent is elszabadultak az indulatok........itt is....meglátsz valamit onlájn, azonnal beírsz ide..........az meg nem mindig szalonképes.......főleg mikor végre kiadhattad magadból......utána itt meg valaki rád ír hogy figyelj kisgyerek vegyél már vissza...
...Nehéz ügy disztingválni....
...pihentem Én is Olivér miatt.....megsuhintottak rendesen.......kaptam se szó se beszéd élből 24 órát...
...ezt persze még visszakapja Olivér...
(#18277) darál0w: ...Az haggyán hogy nem kerek.....de az a bőrszerkezet meg egyáltalán...kicsit haragszom is hogy felhoztad....de nem maradok adósod...
-
moma
őstag
válasz
darál0w #17945 üzenetére
és az mennyire durva, hogy ők mennyit látnak ebből az alekból(mármint a béláék). azt gondolják róla szerintem, hogy egy igénytelen alkoholista loser
de egyáltalán ezek a dolgok be sem rakhatók szerintem az összefoglalóba, mert túl lassú. szóval a nézők sem bisztos egy észre tudják venni róla.
előzőre: hát szekeres adrien és demjén az azért pop, nem? bár a demjénnek tényleg vannak nagyon jó szövegei.
-
válasz
darál0w #17757 üzenetére
A hintas resszel szerintem az volt a baj, hogy ott akkor nem mert visszaszolni az aniko, majd bebaxva esett neki, ez igy hiba volt innen kintrol szemlelve.
Evanak teljesen jogosan szolt vissza a jerzy, mert vele is p@raszt volt es nem azert mert vedem a recskat, a gigi persze melle allt, de tenyleg nem k@rva anyazott senki, csak szoba kerult az anyja.
Pofozkodni tudod nem lehet.
Gusztustalanok az biztos, de en nem oket hibaztatom most ebben, hanem az evat.
(#17760) Boxer001 Hangember, nem mered ugyse....
(#17758) RexpecT
-
válasz
darál0w #17711 üzenetére
Amúgy ahogy látom arra nem gondol, hogy az eddig bevált viselkedése, ami abból állt, hogy kimarad a veszekedésekből és benne van néhány poénban mérsékelten az működött, mint látszik. De ha most ilyen rajbuzivá válik, aki nagymenő, mindenikek odaszól, akkor lehet hogy visszafele sül el a saját tábora fele. Vagy az a tábor ugyan ilyen és pont nem érdeklik...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
darál0w #17559 üzenetére
"Gombi meg átsír 3 hónapot, most meg terminátor lesz?"
LOL...
Amúgy meg ja... Egyesével fognak kiesni Béci haverjai és Gigi néni. A magyar ember lehet sunyi, de nem hülye. Ez a pálfordulás kicsit érdekes, ami mostanában folyik itt. Ennyire kinyílt az emberek csipája a Béci brancsban... ez kész :S
Mind1, Oli után is van élet a Villában, ennyi előnye van Oli kiesésének. Viszont az elgondolkoztató, hogy mennyire kussoltak a kis pincsik, amíg bent volt Olivér. Akkor nem tudom miért nem volt akkora arcuk, pedig azért fizikálisan mind erősebb tőle. -
Boxer001
veterán
válasz
darál0w #17301 üzenetére
Deh...az nem az én asztalom, meghagyom a nagyoknak.
Wood
Egyedül a helyszínelős sorozatokat tudom megnézni, de általában tényleg csak a vérnyomásom megy fel, asszony meg tv, tv, tv...még ha gép előtt ül, akkor is menjen a tv, mert közben hallgatja. Arról meg nem is beszélek már, hogy korán reggel a kúlon kibaxott gőzeke (nála jobban jelenleg senkit se utálok a médiából) megy vagy 2 éve, vagy mittomén mióta (már 86x leadták az összes részét), és csak mostanában van az, hogy nem mindig kell azt hallgatnom, mert hála az istennek a Jim szerint a világ c. sorozat eltereli a figyelmét. -
kukinyo
addikt
válasz
darál0w #17294 üzenetére
Laci is rafinált.Simán meggyőzte a Hombárt hogy simán győz Alek ellen.-1 ellenfél.
Alek még a beszólása elött megkérdezte Gigitől hogy miért nem dugnak Böbével.
Tudod mit válaszolt?
Ő nem teszi ki az anyját olyannak hogy a munkatársai kicikizzék hogy láttam ám mit csinált a lányod.
Ez azt hiszi letagadhatja a neten keringő,róla készült filmeket?
Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM -500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest