Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kolja58

aktív tag

válasz Yodamest #28787 üzenetére

" úgy vitáznék vele basszus, mert gusztustalan játékot játszik,"
    Ez a magabiztosság igen csak imponáló. Azt sejteti, hogy komoly mennyiségű információ van a hátteredben. Ez engem egy kicsit megijeszt, pedig nem vagyok egy ijedős típus, hogy pontos legyek, ezt feltételezem magamról. Azaz érzésem, amivel indítottál, és amivel folytattad nem egészen cseng össze.
    "Azért nézem ezeket a "beszélgetéseket" mert ennek ellenére érdekel a másik oldal, szeretném megérteni, hogy" aztán bumm, "" úgy vitáznék vele basszus, mert gusztustalan játékot játszik,". Ez nekem lelketlennek tűnik első olvasatra, még akkor is, ha teljesen elfogatható és imponáló módom előre tisztáztad, te 100% ateista vagy. Azaz a mindenkori tudományra alapozol, és egyébként, tisztelve a többi létező nézet létezését, érdeklődsz miért olyanok amilyenek.
    Basszus, úgy vitáznék veled, miért söpörted olyan könnyen le "Az antropozófia állításai tehát nem állnak szemben a modern tudomány eredményeivel, hanem – a fizikai és az érzékfeletti világ közti kölcsönhatásokat feltárva – kiegészítik azokat."

kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés