Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedMantis
csendes tag
Erre én is gondoltam, csak nehéz lehetett így elütni.
Viszont ha az egy rakás szar, akkor a II-es is az lehet. Azt hiszem nem érdemes akkor megvenni. Sajnos a Metz márkaszervízben az egyik szaki a Metz-ről is lebeszélt, mivel az is szar.
Azt hiszem egy dolog marad, megválni a Canon-tól és venni egy Nikon-t vázat.
Az SB600-at használtam párszor a 30D-n (persze csak manuálban), de jó kis vaku. Gyorsan tölt, "szépen" villan. -
j.bravo
addikt
Ezt már próbáltad? (keresés a diffúzor szóra a makrós topikban)
Le kell görgetni
Mondjuk hasonlóak az általad is linkelthez; portérzásra kevésbé alkalmasak (már ha csak mosolyt akarsz, nem teli szájjal nevetést)A Gary Fong féle LightSphere-t és egyebeket nézted már? (A WhaleTail jobbnak is tűnik...) A zindekszen több arc is árulja (hogy az eredetit vagy a kínai másolatot, nemt tudom, de gondolom néhány darab műanyagnál majdnem mindegy) néhány ezer Ft-ért.
[ Szerkesztve ]
Whatever.
-
ottkar
addikt
Hát aki olyan ügyes hogy egy gépben azt is megtalálja ami nincs benne annak öröm a fényképezés.
Ugyanis bitang nagy tévedésben van az aki melegfehér fénycsőnél a gépen beállíja a melegfehér fénycsövet és pászolni fog a szín. Nem is egyszer volt hogy izzólámpát állítottam be fénycsőhöz és az lett a jó.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Általános, derítősdi, ha majd lesz 17-40em, akkor beléri fotózáshoz néhanapján. Esetleg még 70-200al makróhoz. Az a baj, sose volt külső vakum, és lövésem sincs, hogy mi-merre-hányméter.
Metz hangos, de nagyobbat villan, Canon meg halkabb, de kisebbet? Mondjuk ez logikus.
580-ra nem lesz pénzem (főleg, hogy most az otp eltűntette 78ezer forintomat), valszeg 430 lesz belőle, esetleg a II-es. De inkább az alap. Használtban... Ebből jön következő kérdés, hogy villantó mennyit bír?どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Dtomi
őstag
Vakunál pedig az a legfontosabb, hogy mindíg működjön, és mindíg kifogástalalnul, csak ezért vettem én is az EXII-t bár az elején nem voltam vele(se) kibékülve mostanra összeszoktunk. De a következő az quantum vaku lesz az 100.
"Megvan a saját véleményem - kemény vélemény -, de nem mindig értek vele egyet."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja