Új hozzászólás Aktív témák

• [amne]

senior tag

Sok értelmetlen topic nyílik manapság, sok értelmetlen hozzászólással, aki rendszeresen olvassa PH! Fórumot az tudja ezt. Sok olyan is nyílt már aminek ez volt a témája. Pár nap után le is csengtek, lehet hogy ennek is ez lesz a sorsa, mindegy.
    Amiért tulajdonképp írok az kifejezetten egy személy esetleg ha nagyon bővíteni akarjuk akkor egy 5-6 főből álló csoport, akik kiscsoportos stílusukkal, anyuci támogatásával helyenként, ontják magukból az értelmetlen OFF-okat, egyébb baromságokat. Az ötletet hogy megnyissam ezt a topicot, egy beszélgetés adta, amiben résztvett Moderátor, Házigazda, jó pár user a régiek közül, neveket direkt nem említek, ha majd itt hozzászólnak felvállalják magukat, nem én fogom őket belekeverni.
    Gondolkodtunk a megoldáson, az ''elmegyünk és megruházzuktól'' kezdve a ''banoltassuk''-on át egészen összetett javaslatokig, mint például: egy korlátozott jogokkal rendelkező csoport felállítása. Moderátorok x-edik figyelmeztetése utána a user bekerül a csoportba, y ideig, és ez alatt az idő alatt csak z hozzászólást tud produkálni, topic nyitáshoz pedig nem lenne joga. A módszer hátulütője a másik név beregisztrálása. Már most mondom hogy konkrét ötlet nem fog ebben a hozzászólásban elhangzani, mert ilyenre nem jöttünk rá.
    Ennyit szerettem volna, remélem nem fog anyázásba, flame-be futni ez a topic, örülnék ha mindenki elővenné emberibb arcát, és normális keretek között, megbeszélnénk, vitáznánk róla.
    (Kis kiegészítés: konkrét név ugyan nem hangzott el, de remélem mindenki tudja mely kiscsoportosokra gondoltam, és akik itt nem lettek név szerint megemlítve, remélem ők is magukra ismernek)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák