Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eSugee
csendes tag
Köszönöm válaszaitokat!
Sajnos nem túl biztatóak! Pedig tényleg nem dolgozni mennénk... Tegnap beiratkoztam egy nyelvsuliba (Queens-be) 12 hétig tart, heti 10 óra (tehát nem kell hozzá F-1 tanulóvízum). Még nincs vízumunk, nem is volt (így elutasításunk se) de félünk is a konzul elé állni, mert hát neki mindenképpen meg kell mondani, h azért nem jó nekünk az ESTA, mert tovább szeretnénk maradni 90 napnál... Olyan bonyolult ez az USA!
Érthető, mki arra gondol, h dolgozni mennénk... Eddig bármelyik barátunknak említettük, mindegyik így reagált......és valószínű a konzul is így fog!
Még egyetemre járok levelező tagozaton, 1 hónapja tettem le a nyelvvizsgát, dehát ez így nem az igazi... Persze, nagyon szeretnék több időt tölteni angol nyelvterületen... Én Londonba szerettem volna menni, de a párom (aki egy szót se beszél angolul) azt mondta, h ha már angol, akkor csakis a hugához mehetünk! Közben megtudtuk, h babát vár, "Akit" már nagyon vártak és megbeszéltük úgy időzítünk, h a szülésnél még ott lehessünk vele (persze az már beleesik a vizsgaidőszakom elejébe, de úgy se lesz sok vizsgám)! De ha ennyire lehetetlen a helyzet, akkor kimegyünk ESTA-val 90 napra... Én pedig megyek Londonba!
Ja, és arra a kérdésemre még nem kaptam választ, h ha kinnt vagyunk és a 90 nap előtt átmegyünk Kanadába, utána pedig vissza az USA-ba, akkor újra indul a 90 nap???
Vagy jöjjünk haza Mo.-ra, és próbáljunk meg visszamenni pár nap múlva?? De ez is gyanús lehet az officer-nek, neem?? Valószínűleg megkérdezné, h ha most mentünk haza, akkor ugyan már mi dolgunk van itt ismét pár nap elteltével?? Jaaaj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Óra topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest