Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Sziasztok!
Abban kérnék segítséget, hogy a modemre csatlakoztatott gép miért nem kap netet?Az én esetem. A modemre a tv-hez kapott kis fekete moden, illetve az Xbox csatlakozik. Arra már nem emlékszem, hogy a szerelő megkérdezte volna-e, hogy akarok még valamit rákötni a modemre.
Kolléganőm esete. Hiába dugra rá a modemre a laptopot nincs net. Még csak meg sem jelenik az ethernet kapcsolat a Win11-ben.
Betelefonált a szolgáltatóhoz, azt mondták neki, hogy nincs ethernetport korlátozás.Tudja valaki miért van ez?
-
janeszgol
félisten
Megnéztem a TV kínálatot. Végre. Normális árú csomagok (TV+net 7290ft meg 7790 ft, 115 csatorna, illetve sorban 160mbit, illetve 300 mbit), ráadásul a TV kínálat is bőséges (LG, TCL, Samsung a kiszemelt márka, de elsősorban inkább az LG és a TCL).
Most csak vezetékes netem van havi 3500-ért, de szerintem kérek majd TV előfizetést is. Most úgy érzem érdemes.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest