Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tPedro_ #27020 üzenetére
igen. ds csatornát sem talál, üfsz természetesen elérhetetlen. tévé van, de a visszirányt igénylő dolgok nyilván halottak.
viszont amit figyelek egy ideje, hogy az ilyen többórás szétesések mindig éjfél után pár perccel kezdődnek... nem lehetne a hálót mondjuk inkább éjjel négykor szétrúgni, amikor kevesebben használják?hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
sziasztok,
a wi-free párpercenként szakad, majd kapcsolódik is rögtön vissza, térerő szép magasan. mit csinálok rosszul?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
sziasztok,
ismerősnek upc mobilja van, és rendszeresen kicsengés helyett sípol, aztán többedik hívásra mégis elérhető. én is upc-s tervezek lenni, de ez válóok lenne... ez általános probléma?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
sziasztok,
anyum csomagot váltana, most a tévé nem tudom mi (de analóg kimenetes box van hozzá), a telefon olyan, ami csúcsidőn kívül vezetékes felé ingyenes, és 120/10 a net. régebben erre volt valami társasházi kedvezmény, ami időközben elmúlt, és így drága.
az igény most egy digital gold, telefon nonstop m, és a mostani net (vagy akár csak 60/6). a trio l csomag fedi ezt le, feleslegesen gyors nettel, lehet ezt annál olcsóbban?
ha 240-es net lenne, akkor az epc3212 modem lehet, hogy megmarad?köszi!
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
őrület, upc ügyfélmegtartás: 16+ év után felajánlottak 900 forint kedvezményt a trio l listaárához képest, meg hozzá a hd csomagot. nem túl erős.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
megvolt az ártárgyalás, most is mondtam a digit, de most konkrét árat is mondtam, hogy ott mennyi lenne. persze volt a kötelező rész, hogy a upc nem árban hanem minőségben versenyez ez lett: 2 év hűség, digital gold tv + európa csomag, 120 mbit net, nonstop m telefon, e-pack, 7990 pénz. a cisco modem marad, viszont horizon box lesz, mert a meglevőn csak analóg kijáratok vannak.
fentieket megbeszéltem a lemondás menü mögött ülő hölggyel, majd amikor később a megrendelésnél ülő úrnál megrendeltem, akkor 240-esre nőtt a netígy már tetszik, köszi mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz ArthurShelby #52139 üzenetére
nekem nő adta az első gyenge ajánlatot, de a második jót is, férfi volt, akinél megrendeltem. de ez inkább adminisztratív kérdés, mint technikai
autóvezetésnél sokkal jobban látszik, vannak nagyon jó női vezetők, nem is kevesen, de aki riadtan fogja a kormányt, csőlátással megy előre, köze nincs a forgalom ritmusához, egyáltalán azt se tudja, mi van körülötte, az szinte mindig nő. sávváltásnál is sokkal több férfi enged be, és a nők nem azért nem mert gonoszak, hanem egyszerűen el sem jut odáig, hogy valaki indexel, és ezzel kezdeni kellene valamit.
de ez nagyon messzire vezet, bele se kezdjünkhanyas vagy, te disznó?
-
veterán
gigabites a vezetékes kapcsolat?
vezetéknélküli eredmény reális egy gyengébb n kapcsolatnak. ac lesz amit keresel, de a 240 azon is csak nagyon szerencsés együttállással lesz meg.más: a horizon boxnak mennyire kell a net? induláskor kapott egy wireless bridge-dzsel, de azt alapvetően másra használnám.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz kabelmania27 #52378 üzenetére
az tudom, hogy koaxon jön, és ment is szépen net nélkül, a kérdés az, hogy hosszabb távon igényli-e
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
100-as kapcsolattal ne csodálkozz, hogy 100 a maximum wifin a 72 csak egy elméleti érték, abból még lejön sokminden. megpróbálhatod 40 mhz-n, de nem hiszem, hogy nagyot fog dobni ha két csatornát használsz egyszerre. meg ha sűrűn lakott helyen vagy, ott a többiek wifije is csak lassítani fog.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz kabelmania27 #52435 üzenetére
a cisco modemet miért kellene cserélni a horizon box miatt?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz hallerlaller #52604 üzenetére
pont az általad linkelt oldalon írják:
Azon ügyfeleink, akik engedélyezik a publikus Wi-Fi hálózatot a náluk kihelyezett kábelmodemen, jogosultak a mások által engedélyezett Wi-Free hálózat használatára is.
kikapcsoltattad, miért csodálkozol?
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
csak nekem nem megy a horizon go? menet közben kidobott hogy többen nézik már az accounttal, mint lehetne, csukjam be valamelyiket, pedig csak az az egy volt. később csomó adó egyáltalán nem ment, most app indításakor service not available, másik eszközzel meg belépni se enged.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz BladePocok #52551 üzenetére
ennek lett azóta megoldása? nekem is ilyen, firefoxban és ie11-ben is.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
válasz Intruder2k5 #53396 üzenetére
wireless bridge nekem működött, igaz az csak g-s eszköz volt. nem tudom, hogy vezetéken is így járnék-e, de nem volt stabil. n-es lehet már jobb lenne.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Intruder2k5 #53399 üzenetére
majd megnézem jobban, szinte csak a doboz felélesztéséhez meg kipróbálásához használtam
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
nálam egy olyan helyen volt, ahol egyébként stabil a wifi. a kliens egy asus wl-500g volt openwrt-vel, bridge módban. többnyire ment, de többször megállt, nyűgös volt stb. jobb klienssel lehet jobb lett volna, ez alapvetően egy huszonéves nyomtatóhoz volt összerakva, arra elég volt
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
-
veterán
rendes küzdelem volt az új csomagnál, hogy ne küldjenek új modemet. de ingyen van, és wifis. de nekem jó a cisco. deee ingyen és wifi és. oké, a ciscoval is megy a 240? hát igen, de a wifi... nembajnemkell.
majd megjött a csomag, benne egy modemmel felhívtam őket, hogy nem kell, hogy adjam vissza? hát posta vagy ügyfélszolgálat, de nem kerül pénzbe, meg a wifi... hrrr.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz TomMusic #58206 üzenetére
nekem az volt a tapasztalatom, hogy g wifi bridge-dzsel működik, de a videótár meg az ip alapú csatornák (kandalló meg hasonló idétlenségek) vagy mennek vele, vagy nem. n wifivel valószínűleg nem lenne gond, de nekem csak kipróbálni kellett, azóta hónapok óta net nélkül megy a tévé.
hanyas vagy, te disznó?
-
-
veterán
válasz ArthurShelby #58455 üzenetére
én akkor adnék, ha elégedett lennék velük. időben jöttek, szépen dolgoztak stb.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
sziasztok,
előfizetés megszüntetése miatt rajtam maradt egy cisco epc3212 modem. évekig hibátlanul ment, jó a tápja is, pár hónapja cserélték. ha valaki tudja hasznosítani, újpesten odaadom szívesen.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz Skyhigh #62762 üzenetére
a kábelhálózat minőségéről azt tudom elmondani, hogy ahol nemrég felszabadult a modem, ott rendesen csíp a koax, többször csaptam már földhöz miatta, leválasztó nélkül az analóg tévé botrányos volt ez is egy oka volt annak, hogy következő szolgáltatónak inkább a t optikát választottam.
hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs