Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz janihunk #3029 üzenetére
Tavaly albérletben 15/1 net volt, szerintem tökéletesen működött.
Tévé szolgáltatással sincs szerintem semmi probléma, jó csatornakiosztásuk van, digitálison szép éles az adás, ha a kábelezésed a lakában rendben van és felesleges osztásokkal nem fojtod a jelerősséget tökéletesen fog működni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz janihunk #3032 üzenetére
Egyenlőre a Rubicom-os területeken még nem rendelhető a UPC-s csomagok, csak május elsejétől veszi át a területeket a UPC és utána még (lehet, hogy) fejleszteni kell ahhoz, hogy menjen minden csomag.
Mostanság már inkább a digitális csomagokat preferálják, természetesen továbbra is nézni tudod majd az analóg adásokat annyi tévén amennyin csak akarod.
Digital Bronz mellé analóg Bronz jár, Digital Gold mellé analóg Silver-t kapsz, analóg Silver-re már nem lehet előfizetni, csak az eddig előfizetők kapják + akiknek van Digital Gold-juk.
Au 50/5 net jelenleg 4580 HUF. Annyiba fog kerülni mennyibe a net + tv csomag, UPC-nál nincsen olyan, hogy ha egyszerre több szolgáltatást is rendelsz akkor ad kedvezményt. Régen még volt ilyen de annak is már több éve.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz janihunk #3036 üzenetére
Természetesen nem tudom, hogy egy-egy adott utcában milyen a hálózat.
Szerintem május elején még biztosan nem lesz lehetőség rendelni, kell várni néhány napot amíg feltöltik a rendszerbe a Rubicom-os címeket és elindulhat az értékesítés.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz janihunk #3038 üzenetére
Jó lesz
UPC nem csak beszél a fejlesztésekről, hanem fejleszt is.
Nem az Invitelhez fogsz kerülni, hanem a UPC-hez.
Én a Fibernettől az Invitelhez kerültem, azzal mutatkoztak be hogy kivették a nézhető adókat.
Beszélnek fejlesztésről, előfizetői igények figyelembevételéről, valóságban meg egy nézhetetlen kiosztást alakítottak ki, azóta több házon lehet látni különböző tányéros szolgáltatók parabola antennáit.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
szelidorzo
aktív tag
válasz janihunk #3038 üzenetére
Nem jársz rosszul a váltással. A UPC átvette a fibernetes területet, és azzal kezdte, hogy a boxok kiszállításával egy időben kissé rendbe kapták az elhanyagolt hálózatot. Ahol kellett erősítőt, kábelt cseréltek az utcákban, rendesen beszintezték a jelet. A szolgáltatóváltást kifejezetten jól megszervezték, a jelzett dátumok előtt kint voltak a szükséges eszközök, STB, modem, csak le kellett cserélni adott napon és működött minden. Jobb TV minőséget és klasszisokkal jobb netet kapok, mint anno fibernetesként. Nem jelentek hetente hibát, nagyon elvétve van szakadás. Mondjuk kissé zsúfolt a terület, mert hétvégente a 120, csak 60-70 mega. Fölfelé a 10 mindig meg van. A UPC-nek igazából ha a minőséget, sebességet árat is figyelembe vesszük, akkor a digi az ellenfele.
Ha nem kaszálnának plusz egy ezrest a HDMI kimenetes boxért havonta (ezért nagyon haragszom rájuk, mert a scart csatlakozón analóg a jel nem digitális, bármennyire is digitálisnak hívják a csomagot), ha végre biztosítanák, hogy elég legyen kártya a TV-zéshez box nélkül, akkor azt mondom annyival jobb mint a digi, amennyivel többe kerül.
A tré csoport jó, jó, de drága, a fibernet drága és gyalázatos volt, az invitel ADSL-je gagyi, üvegszálat huzigálnak, és kínálják, de azt sem tudják milyen szolgáltatást árulnak, az ügyfélszolgálatuk, számlázásuk, üzletkötőik kritikán aluliak. Ne bánkód, hogy rubicomosból UPC-s lettél.
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
kabelmania27
Topikgazda
-
club1
veterán
válasz janihunk #3063 üzenetére
Durván igen, de a UPC-nél mindig a maximumot próbálják az ügyfélből kisajtolni, így a listaárak (és nem a kedvezményes árak) különbözetét nézik alapból. És ebből a szempontból az nagyon rossz ómen, ha te kezdeményezed a felfelé váltást. (Ha ők hívnak, hogy hosszabbíts, akkor lehet a legjobban velük alkudni.)
-
Topikgazda
válasz janihunk #3135 üzenetére
Hivatalosan visszavonásig vagyis ameddig nem lesz új akció. A mostani árak nagyon kedvezőek, főleg az előző akcióéhoz képest. Áprilisban még biztosan ezek az árak lesznek, májusban várható talán új variációk miután a Rubicom-os területek hivatalosan is átvételre kerülnek de szerintem júniusban biztosan lesz változás a nyári időszak miatt.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
-
horush
addikt
válasz janihunk #16362 üzenetére
Hát ha van 3 iptv streamed, akkor persze, hogy nem bír többet a net. 3STB-szal ha jól számoltam, akkor 6740Ft lenne családi csomaggal a díjad a telekomnál meg 3590Ft a UPC-nél a 30-as net. Net nélkül a telefonra felesleges lenne előfizetni, ha nem használod, mert több lenne az ár, igaz csak párszáz forinttal.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
TeeJay
félisten
-
MODERÁTOR
válasz janihunk #16437 üzenetére
Na ja, épp most javasoltam én is a másik topikban!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Politika
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest