Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
drpele
senior tag
válasz devil-k #12092 üzenetére
Sziasztok!
A héten váltottam Pace HD STB-ről DVR-os Cisco-ra, s arra lennék kíváncsi, hogy az alábbiak mennyire mondhatók "normálisnak":
- kikapcsolt állapotban is a zöld led világít rajta
- a kijelző szinte soha nem "mutat" semmit, sem be, sem kikapcsolt állapotban
- az előlapi gombok egyáltalán nem működnek, se ki, sem bekapcsolt állapotban
- a UPC TV alkalmazásban ha beütemezek egy műsorrögzítést, akkor az alkalmazáson belül csak az ott beütemezett műsorok láthatóak, a boxon beállítottak nem"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #12109 üzenetére
Ki kellene kísérletezni hogy a letöltési sebesség korlátozásával javul-e. El kell kezdeni csökkenteni 100,90,95,85,80 ha nem jó lehet nagyobbakat is ugrani ha javul akkor lehet emelni és így talán ki lehet tapasztalni melyik érték a legoptimálisabb.
Erről az ötletről mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz devil-k #12308 üzenetére
Feltételezhetően nem éri el kívülről a weboldal a Technicolor routerén keresztül a D-Link routered.
Vagy állítsd a Technicolort bridge módba, ezzel kikapcsolva a beépített routert.
Vagy állítsd be a port továbbítást a Technicolor router részében. (Persze ehhez tudni kell, hogy a D-Link routered milyen porton kommunikálna a weboldallal.)
Szerintem ...Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Uthenger
aktív tag
válasz devil-k #12337 üzenetére
le vagy feltöltéssel van gond?
pontos típus?Próbáld ki esetleg direktbe a modemre kötve.
hálózaton belül rendben van a sebesség?Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
MODERÁTOR
-
-
spider80
őstag
válasz devil-k #12676 üzenetére
Csak új előfizetőknek van 2 hónapig sebesség duplázás. Ha már volt előtte valamilyen upc neted,és váltasz 120-asra,akkor az 120-as lesz csak az első 2 hónapban is.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz devil-k #12678 üzenetére
De új előfizető, itt írta a fényképen is lehet látni hogy új bekötés szépen fénylik az osztó és az F csatlakozók is.
kacsip: Ha nincs tegyél fel a gépekre kémprogramirtót pl wiseregestry,spyboot, nézd meg a tűzfal beállítását lehet valami fogja, xp-nél fel kell tenni az optimalizáló programot hogy legyen gigabites net.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz devil-k #13202 üzenetére
Véleményem szerint meg igenis degradált, vagy Te minek tarod azt, amikor kerek-perec általánosítva leírja, hogy a vidékiek többsége technológiai analfabéta, és a többi hasonló kijelentését? Szerintem ez nem régióhoz kötött, Budapesten is van legalább annyi ilyen preferenciával bíró ember, mint vidéken, és ez fordítva is igaz, vagyis vidéken is éppen úgy vannak nagyobb tudású, nagyobb intelligenciájú, és szélesebb látó és érdeklődési körű emberek, mint Budapesten! Ez egyáltalán nem lakóhelyhez kötött! Attól, hogy valaki beköltözik a fővárosba, még nem lesz több az IQ-ja, esetleg csak néha az egója! De ha csak azt mondom, hogy nagyon sok Budapesten dolgozó, magas iskolai (esetleg műszaki, informatikai) végzettségű, magas kvalitású, értelmiségi ember is él vidéken, akkor Ők is technológiai analfabéták? Ezzel együtt szerintem mindenkinek tartózkodnia kellene az olyan hozzászólásoktól, akár egyben, akár részleteiben tekintve azt, hogy azzal másokat megbántson, és aki nem képes olyan módon megfogalmazni a mondandóját, hogy azzal másokat ne sértsen meg, az csak igazán a "vidéki", a szó "legnemesebb" értelmében!
Ezzel részemről a téma lezárva!
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz devil-k #13202 üzenetére
hagyd nem érti szegény hogy amit írtam az tapasztalat és a hálózathoz írtam
hogy UPC-nél eddig nálunk 3US stream volt az egész falura most novembertől meg 4 lett
és bőségesen elég ám mert kevés a forgalom itt most már hogy szüleimnél is ED3-on jön a 30/3megabit, nem is váltogat a modem mint ED2 esetén aztán már nincs hálózati problémámMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
air
nagyúr
válasz devil-k #13336 üzenetére
Én még Kábelkomosként kezdtem, ha valakinek mond ez még valamit. 90-91 körül ez volt az UPC leánykori neve. A Junoszty tévét mellé kellett hangolni, és tökéletesen tisztán bejött a hédzsbíjó.
A netet pedig FreeStart ISDN 64-gyel.
És ez még 64 kilobit volt, egy csatornán. A Matáv MindenkiNet-ről nem is beszélve. Ó, azok a szép dial-up-os idők.
Akkoriban még 1Mbites vonala volt a teljes JPTE-nek.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
válasz devil-k #14010 üzenetére
Nem, én kifejezetten elégedett vagyok, mindenhol van térerő, stabil, stb. A routert eladtam.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Treck
aktív tag
válasz devil-k #14292 üzenetére
De - ha tetszik, ha nem - jelentos tobbsegben vannak az atlagemberek. Es a szolgaltatok hozzajuk alkalmazkodnak, nem pedig ahhoz, aki eppen a nagyuzemu torrentezesehez szeretne beallitani egy portforwardot, de nem tudja es ezert a szolgaltatot zaklatja...
Ha vki nem ert hozza, boven eleg a szolgaltatos eszkoz, aki meg ert hozza, ugy is ki fogja valtani, es megprobalja a legminimalisabbra venni a szolgaltatoi eszkozoktol valo fuggest.
http://google.treck.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest