- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
garga01 #12545 üzenetére
Nem jósolok én semmit, saját példákat írtam, konkrét esetet meséltem, illetve frissen elérhető termékekből példát hoztam, melyik mennyivel drágább egyik helyen, mint a másik helyen.
Egyébként is, szerintem mára már mindenhol iptv, online tv, a műholdas meg nem lesz akkora piac, hogy annyi cég meg tudjon élni, ennek ellenére nekem az elmúlt 20 évben nem volt olyan, amit ne tudtam volna azonnal rendelni, számomra sok esetben azért is lényeges, hogy van-e raktáron, és azért csekkolom telefonon, mert másnap Pestre kell mennem, beugrok érte, ha egyiknél nincs, veszem a másiknál. De akinek sürgős, annak szállíttatva is életszerű, hogy odacsörget, jó-e a weboldal...
Hogy te egy ilyen eset után miért lövöd ki azt, akinek minden más van raktáron, és miért preferálsz olyat, aki 50%-os felárral ad el bármit is, azt viszont neked kell tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged