Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Szerintem valamivel kevered, tudtommal ez egy teljesen új map. Közben meg lehet hülyeségeket beszélek

-
törölt tag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
DM_Tuba, lassan készen, bár nekem véglegesnek tűnik.
Utólag is köszi azt a cfg-s tippet, tényleg jobb lett. -
törölt tag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Ezt pluszba kéne valahova beírni? Mert ilyet nem találtam az engine.ini-ben.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
feltolti az inidet a jatek cloudba es szinkronizalja, sztem ha irasvedette teszed, akkor ugy marad.
-
Termigáßor
aktív tag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Az input lagot szüntetnék már meg végre!
Tegnap lett elegem. Hónapok óta túrom az ini beállításokat és a netet, de még mindig olyan mintha úszna a célkereszt.
Nemcsak engem zavar: [link]Ha az engine hibája, akkor az
Epic Failgáz, mert az még hagyján, hogy az UT4 alkalmatlan lesz kompetitív játékra, de az összes Unreal Engine 4-es játéktól el fogják hányni magukat az arra érzékeny VR szemüveget használó gémerek..Persze tudom még (pre) alfa. Meg majd ha konstans 200+ fps-el bírja hajtani a gépem. (most 95-300 - pályafüggő) Erre csak annyit mondok, az UT3 60 fps-el sem input lagos. (persze az sem alapból)
UT4 alatt eddig egy beállítást találtam, ami érezhetően csökkent az input lagon: ez az
r.SimpleDynamicLighting=1
viszont ezzel amellett, hogy ocsmány a látvány, a pályákon alig látni valamit, mert konkrétan mintha lekapcsolták volna a villanyt. Persze fel lehet húzni a gammát, de azzal meg fakó lesz minden.Úgyhogy marad az r.OneFrameThreadLag=0 (FSAA és az összes post process effekt kilövése mellett) aminek alig érzékelhető a hatása, ellenben leharap jó 30-40%-ot az fps-ből.
De mindegy is. Nem kínlódok tovább vele. Ott vannak erre a fejlesztők. Esetleg ha elkészül egyszer, akkor teszek még egy próbát. Egyelőre elég volt, mert minden órával amit ezzel a játékkal töltök csak romlik az aimom! Nem vicc! Annyit kell állandóan kompenzálni a késést, hogy amikor visszamegyek 2k4/ut3-ba - amellett, hogy fellélegzek, hogy visszakaptam az irányítást - egy jó ideig félremennek a lövések sniperrel/shockkal!
Egyébként sajnálom, mert egyre szebb a játék. Már lassan nyomokban UT hangulata is kezd lenni. És a legszomorúbb, hogy a fejlesztők ignorálják a kérdést, mert ahogy emlékszem a kezdeti buildekkel még nem volt ilyen gond. Azt mondom inkább ne legyen ingyenes, de csinálják meg rendesen!
UFF..
-
@rglaaf
veterán
válasz
szinesz.bob
üzenetére
pedig az lesz az aréna fps-ek mindig is réteg játkok voltak, én 2k4-el 6 évig toltam napi szinten kupáztuk rengeteget so mindent megnyertünk de ahogy a clanbase bezárt a játék is a scene is elhalt, bár ott volt mentközben az UT3 de az bukott akkát hogy mindenki vissza ment
Az uj UTval is szoktam játszogatni szép meg minden de már ugy érzem nem az a játék hogy több ezer órát beletoljak már nincs meg a varázs mint anno 2k4-nél -
mcs
veterán
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Részemről annyit kifogásolok nagyon, hogy vagy nem figyelnek a szerver üzemeltetői, vagy valóban csak maximum 10 playeres meccseket lehet indítani. Deathmatchnél vagy instagibnél ez nem jelent különösebb gondot, de ha egy ctf meccsen összvissz kb. 4-5en vannak, az kicsit szopás.
Sajnos a 3 nagyon rosszul indított, mert egyrészt nagyon szegényes állapotban indult, másrészt a virágbolti verzióval nem lehetett rendesen online tolni. Normális esetben persze, hogy megveszi az ember a játékot, de sokan inkább a könnyebb utat választják.
Később a patchekkel és titan packel együtt nagyon szépen kiforrta magát, és a legtöbb 99es és 2004es mapet is elkészítették rá, de túl későn. 
2k3al nemrég nosztalgiáztam offline, de a Win10 nem igazán komálja, mert d3dben el se indul, openglben pedig hajlamos tdr hibába is szaladni.

-
mcs
veterán
válasz
szinesz.bob
üzenetére
A belga és olasz szervereken általában vannak elegen, még ha nem is százan.

Amúgy a Battlefield, World Of Tanks és Minecraft fénykorában nehezen is hiszem, hogy ez az új UT fel tudna törni. Ha már ingyenes, bízok is benne, hogy nem fog egyhamar elsüllyedni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Hát ez a 2k3 és az UT3 esetében sem volt másképp...

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Attól függ, van ahol permanent ban járt érte...
De elég ritka ám azért. Sokéves UT-s pályafutásom alatt nem találkoztam összesen 15 ilyennel szerintem. Illetve itt már van kick vote amivel simán ki lehet az ilyeneket banolni admin nélkül is. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Jah de az annyira beginner hogy na. Be se léphetek...
-
Ragnar_
addikt
válasz
szinesz.bob
üzenetére
Igen, most feltelepítettem az alaplap progiját és annak a powermanagementjét használom, így legalább 3-3.2 GHz-en megy a proci. Viszont a procikihasználás megy mind a 4 mag, de 50% -on, pedig realtimera tettem a priot. Így azért már játszhatóbb, de volt Win7 alatt jobb is, ha jól emlékszem, ott nem is nézegettem se prociterhelést se semmit, mert gyakorlatilag röcenésmentesen futott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Tegnap lett elegem. Hónapok óta túrom az ini beállításokat és a netet, de még mindig olyan mintha úszna a célkereszt.
Később a patchekkel és titan packel együtt nagyon szépen kiforrta magát, és a legtöbb 99es és 2004es mapet is elkészítették rá, de túl későn.