Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
válasz
szinesz.bob
üzenetére
feltolti az inidet a jatek cloudba es szinkronizalja, sztem ha irasvedette teszed, akkor ugy marad.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
leszedtem a legujabb buildet, en semmivel nem erzem rosszabnak, mint egy csgot vagy egy quake live-ot. full grafikan dm_leat neztem 180-200fps@144hz, framerate smoothing off, ini-t nem piszkaltam
(#422) Feree13: pedig elvileg pont hogy felskalaztak a playermodelleket a legutobbi patchben.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
Termigáßor
üzenetére
meg amkor nagyon korai alpha volt, sokat javitottak rajta, de unreal engine az unreal engine marad
az ut3 meg sajat tapasztalataim alapjan joval rosszabb ezen a teren, mint a 4, a 2k4ben sokkal jobb az eger. -
atidzsiforc
őstag
ez a halloweeni patch rendesen kikeszit, facing worldson 40fpsem van

-
-
atidzsiforc
őstag
van uj build cu ts 3 2 1 FIGHT!

-
atidzsiforc
őstag
ujev elso napjan este fele ki er ra egy kis tdm mokara?
-
atidzsiforc
őstag
vkinek van kedve most jatszani?
-
atidzsiforc
őstag
szereztem egy irc csatit: #ut4.hu
meg ts, ha kell vkinek: 95.140.33.207:9987 szoba: ut4 PH! squad, pw: confettigunneha osszeallhatnank egy kis csoportos benazasra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
pontositok, mukodik, de csak akkor ha ugyanazon a felbontason megy a jatek, ami az asztalon van beallitva.
-
atidzsiforc
őstag
na ebben a buildben ugy nez ki sikerult mindent elrontani amit eddig szerettem a jatekban, eddig tudtam a crt-men kis felbontason 120hz-en jatszani, ha elotte az asztalon beallitottam, ez meg most visszaforce-olja 60ra...
-
atidzsiforc
őstag
elegge optimalizalatlan meg, eszi a vasat rendesen. az en gepemen (i5 3350p, 8gb ram, hd7870) 800x600 minden lowon olyan 200-250fps-t lehet elerni, de az is ugral fel-ala, nagy a jitter.
magyar szerverek sztem meg nincsenek, en nemeten szoktam jatszani, vagy amin van player
az altalad felsorolt jatekmodok mindegyike elerheto
-
atidzsiforc
őstag
ultramegagigaflekkanon
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jatszani is akarsz, vagy csak nezelodni?

mar ugyanugy ingyenes (bizonyos osszegnyi bevetelig), s sokkal egyszerubb dolgod lenne sztem. alapbol ott a sok ut-s asset script miegyebek amikbol kiindulhatsz stb.

mas volt a gond, de ahogy leirtam, meg lett oldva.