- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Úgy néz ki kiharcoltam egy -15 dolláros kedvezményt a Gizchina-nál. Lehet inkább megrendelem innen, nem várok GB-re. Persze így 49 ezer forint lesz a telefon ára, szemben a GB 42 ezer + posta árával. Csak félek, hogy ha GB-re várok és mégsem lesz akkor nem tudom majd mitévő legyek. Szerintetek ennyit még megér? Mármint 49 ezret postával.
Más: GB-tól újabb üzenetet kaptam még az előzőleg feltett kérdésemre miszerint mikor várható hogy lesz EU raktárban. Ugye erre írták nekem még akkor hogy 2-3 nap múlva írják. Most vissza írtam nekik 2 napra rá és ezt írták:
"Dear Norbert,
Thank you for placing your order with Gearbest.
I am so sorry that the item is not available in our EU warehouse
The specific arrival time is determined by the supplier.
We cannot estimate it"Szóval nem meghatározható itt meg azt írják. Lehet a Brexit betett nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Home server / házi szerver építése
- Trollok komolyan
- Renault, Dacia topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5490 14",HD,i5-7300U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001