Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
Kérdés: ha folyamatosan uppolnak egy hirdetést, akkor miért jár le? Mi ennek az oka? Kinek jó ez? Nektek nem, mert szerepelni fog a rendszerben az archív és az újra feladott hirdetés is, és a hirdetőknek sem, mert újra fel kell adni, újra be kell állítani az aláhúzásokat, szövegkiemeléseket, törölni kell a régi hirdetést a kedvencekből és felvenni az újat stb stb... Egyszóval nem értem. Sokkal logikusabbnak látok egy olyan funkciót, ami az uppolatlan hirdetéseket mondjuk 1 hónap után automatikusan archiválja.
-
ivarg
tag
A fizetős rendszer kezdetleges jellege miatt javasolnám, hogy egy adott hirdető felhasználó vásárolhasson csomagot (pl: X Ft -ért 10db hirdetés max 3 hónap hosszabbítással napi 2db up lehetőséggel, vagy pl évi egyösszegű X forintért egyszerre max 15-20 hirdetés korlátlan hosszabbítással éven belül és napi 2x up stb.), vagy valami hasonlót és lehessen ezt egyben rendezni, hogy ne kelljen szarakodni a tételes fizetgetésekkel, mert akkor keresnem kell valami más helyet.
A jelenlegi rendszerrel az a bajom, hogy sokszor inkább fel sem rakom a hirdetést, mert épp nincs kártya nálam vagy egyszerűen nincs idő szarakodni vele.Éves szinten simán kifizetnék egy húszast előre a a fenti szolgáltatásért, de többet nem nagyon.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
"Örülök", hogy fizetős lett a hirdetés hosszabítás. Az értékelés mikor lesz fizetős?
Mikor lesz látható az Allegro Group HU Kft. aláírás?
A bankkártyás fizetési lehetőség feliratot mikor veszitek ki? Miért van odaírva, hogy előresorolás 180Ft/nap, amikor 200Ft/nap a számla vége? Szerintem ez nem túl korrekt. -
Gabesz137
csendes tag
Sziasztok!
"Aktív hirdetést bármikor, archivált hirdetést pedig a lejárat után maximum 2 hétig lehet még hosszabbítani."
Nekem archivált a hirdetésem 1 napja, mert nem volt paypal-om Hogyan tudom aktiválni az archív hirdetésem? (persze immár paypal-al)
Gabesz
-
-
Sasos
senior tag
válasz
essexboy #2931 üzenetére
Véleményem szerint, mivel törölni ugyan nem, de szerkeszteni bármikor tudom az aktív, vagy jegelt hirdetést, így a tartalmát törölhetem is. Ha valaki csalási szándékkal indul neki, annak van lehetősége a hirdetés manipulálására az archívba kerülés előtt. Félreértés ne essék, engem nem zavarnak a megmaradó archív hirdetések, de már több reklamációt is olvastam emiatt, és az okot nem látom igazán megalapozottnak. Ha a felhasználó adatlapján, az értékelések között lenne link az archív hirdetésre, hogy visszanézhető legyen, hogy ki milyen üzleteket kötött, vagy éppen milyen hozzáállással válaszolgat a hozzászólásokra, akkor érteném. Úgy megnézhető lenne, hogy 10 írható CD-t adott el egyesével 80Ft-ért és így lett 50 pirosa, vagy éppen két notit adott el a 300k kategóriából. Ebben az esetben „súlyozhatóak” lennének a pontok a körültekintőbbeknek.
-
válasz
LonGleY #2928 üzenetére
"Azt viszont, hogy milyen indokból nem lehet törölni, nem. Erre nem kaptam semmiféle választ. Hatásági kötelezvény?"
A csalások visszaszorítása miatt nincs meg a törlési lehetőség. Gondolj bele milyen kavar lenne, ha bármelyik csaló törölhetné a hirdetését, mielőtt jelentenék az adott hirdetést.
"Ha igen, akkor miért töröltethető modival / ha pedig semmi ilyesmi, nem gondoljátok, hogy a user el tudja magának ezt dönteni?"
Lehet hogy nem hangsúlyoztam eléggé. Ez egy szívesség részünkről. És ismételném az előző mondatomat, azért használjuk az archiválást hogy a csalókat sokkal nagyobb hatékonysággal tudjuk kiszűrni.
"És a címek foglaltsága miért lényeges? Azért, mert valamilyen oldalról hivatkozhattak valamelyikre?
Az értékelési rendszerből fakadóan nem lehet újra kiadni azokat az url-ket.
-
Gabesz137
csendes tag
Sziasztok!
Mivel csak a paypal fizetés engedélyezett, így nem tudtam hosszabbítani a hirdetéseim. Aznap regisztráltam a paypal-ra, de még nem történt meg az átutalás tranzakció, közben lejárt a hirdetésem. Nehezményezem, hogy a hirdetések lejártakor csak a paypal az egyetlen fizetési mód. A hirdetések lejártának határidejét igazán ki lehetett volna tolni amíg az összes fizetési mód elérhető lesz, vagy a hirdetések lejártáig lett volna jó lehetővé tenni a fizetési módokat. Rendben van hogy dolgoznak rajta, de ez nem vigasz azoknak, akiknek lejár a hirdetésük, és nem tudnak hosszabbítani.
Feljebb olvastam, 2 hétig lehet hosszabbítani archív hirdetést, hirdetés szerkesztése linken. Nekem az a gondom, hogy sehogy sem tudom hosszabbítani vagy szerkeszteni az archív hirdetésem. Nem csak a hardver apró, hanem én is bevételtől esek el a fenti problémák által. Kérem a segítséget abban, hogyan tudom meghosszabbítani az archív hirdetéseimet.u.i.: Én sem értem, hogy a jegelt hirdetések miért járnak le. Az élethelyzet amiért ez jó lenne például lehet az (ami most az én esetemben van) hogy várok a paypal egyenleg feltöltésére, hogy hosszabbítsam a hirdetést. Ha a hirdetés lejárta előtt jegelném, és befagyna a lejárat is, akkor ha módomban áll fizetni paypal-al, aktiválás után megtehetem azt.
De ha más esetet veszünk, és valaki 2 hét múlva kap fizut, és tudja feltölteni a paypal-t akkor is jó lenne ha a jegeléssel megállna a lejárat ketyegése is, és nem veszne el a hirdetése amiért fizetni szeretne.Köszönettel: Gabesz
-
LonGleY
veterán
válasz
essexboy #2926 üzenetére
Oké, a bentragadó hirdetések problémakörét értem - már nem tudtam módosítani az előző hsz-em ennek figyelembevételével.
Azt viszont, hogy milyen indokból nem lehet törölni, nem. Erre nem kaptam semmiféle választ. Hatásági kötelezvény?
És a címek foglaltsága miért lényeges? Azért, mert valamilyen oldalról hivatkozhattak valamelyikre?
Ha igen, akkor miért töröltethető modival / ha pedig semmi ilyesmi, nem gondoljátok, hogy a user el tudja magának ezt dönteni?
+ Minden hasonló jellegű oldalnál lehet törölni!
-
válasz
LonGleY #2924 üzenetére
"1. Ha lejár egy hirdetés, akkor automatikusan archiválásra kerül?"
1. Igen, mivel ezért vezettük be, mert a régi oldalon a hirdetések harmada már nem volt aktuális.
"2. A jegelt miért jár le? Én azért tartom ott őket, hogyha kell, újraindítom őket, de nem kívánok hosszabbítással foglalkozni... Archívumba meg nem akarom őket pakolni, mert onnan nem tudom kirángatni őket.
2.+ Ráadásul nem is tudok jegelt állapotból hosszabbítani... ez most komoly?"2. Ugyancsak ismételném az előző jelentésemet: azért, mert az emberek kiírták hogy jegelt és még fél év múlva is az volt, ahelyett hogy érvénytelenítették volna... Az archívba is be tudod rakni a hirdetésedet, ugyanúgy a hirdetés érvényességi ideje alatt visszarakható akár aktívba, akár jegeltbe.
2.+ Jelenleg csak aktív állapotból lehet hosszabbítani, illetve archív állapotból a hirdetés érvényességének lejáratától számított két hétig még egyszer tudod hosszabbítani. Jegeltet miért hosszabbítanál egyébként? Mi az az élethelyzet ami indokolná ezt?"3. Ha szeretnék archivált hirdetésből információt törölni, azt hogyan tehetem meg?"
3. Amennyiben az apróhirdetés az érvényességét kevesebb mint két hete vesztette el, akkor a hirdetés hosszabbításával megjelenik a hirdetés szerkesztése menüpont.
"4. Van lehetőség az archivált hirdetések végleges törlésére? Nem vagyok kíváncsi az évekkel ezelőtti cuccaimra, és az általuk lefoglalt címre, másnak meg különben sincs joga megtekinteni ezeket, ha nem szeretném."
4, Van, amennyiben megkéred az egyik HARDVERAPRÓDOT / MODERÁTORT és van is arra kapacitása, hogy ezeket meg tudja csinálni. A címek ugyanúgy lefoglaltak lesznek, ezáltal nem tudod azokat felszabadítani. Az archivált hirdetések a keresőből kikerülnek és bármilyen keresés szempontjából nem láthatóak. (Természetesen a keresők betárazzák, de ezek kihullanak egy idő után)
"Jelenleg úgy oldom meg, hogy ne maradjon semmi ezekben, hogy archiválás előtt a leírást és a címet kicserélem egy darab pontra, a képet pedig törlöm. Ez amúgy ultragáz..."
Ahogy mondtam az előbb, ha jelented és megkéred az intézkedő HARDVERAPRÓDOT / MODERÁTORT akkor törlik neked a hirdetésed, így nem kell neked úgymond "manuálisan" kitörölni a tartalmát.
-
LonGleY
veterán
1. Ha lejár egy hirdetés, akkor automatikusan archiválásra kerül?
2. A jegelt miért jár le? Én azért tartom ott őket, hogyha kell, újraindítom őket, de nem kívánok hosszabbítással foglalkozni... Archívumba meg nem akarom őket pakolni, mert onnan nem tudom kirángatni őket.
3. Ha szeretnék archivált hirdetésből információt törölni, azt hogyan tehetem meg?
4. Van lehetőség az archivált hirdetések végleges törlésére? Nem vagyok kíváncsi az évekkel ezelőtti cuccaimra, és az általuk lefoglalt címre, másnak meg különben sincs joga megtekinteni ezeket, ha nem szeretném.
Jelenleg úgy oldom meg, hogy ne maradjon semmi ezekben, hogy archiválás előtt a leírást és a címet kicserélem egy darab pontra, a képet pedig törlöm. Ez amúgy ultragáz...
Ezúton kérnék teljes törlést az összes archivált hirdetésemre! Senkinek semmi köze ezekhez, nem kívánom közszemlére tenni a volt vagy keresett cuccaim.
-
drtimot
aktív tag
Nem tudom, szóba került-e már ez, de szeintem kiváló funkció lenne majd a jövőben, ha lehetne másnak ajándékozni UP csomagot vagy hirdetés-hosszabbító kreditet.
Így kis értékű dolgokért lehetne ilyen formában is fizetni, és így ráadásul az ilyen tranzakciók teljesen az oldal felületén zajlanának. (Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint ahogy a régi rendszerben sokan ajándékoztak el apróságokat piros pontokért cserébe, csak az persze egy megkérdőjelezhető tisztaságú módszer volt, itt csak a pénz útját rövidítenénk le.)
-
válasz
cheatergs #2919 üzenetére
Archiváld és rakd fel újra (Jegeljed természetesen) és azt értékelje a vevő.
Különböző termékeket bármikor felrakhatsz,, csak ugyanazt a terméket nem szabad kétszer felrakni, még ha le is telik a 28 nap. Ha valaki szeretné 28 nap után újra felrakni, megteheti, de a másik ugyanolyan termékről szóló hirdetését archiválnia kell. További esetekre olvasd el ezt a hozzászólásomat.
-
válasz
DonThomasino #2920 üzenetére
1értèkelés esetén, ha vevő vagy, akkor az eladó 2 kérdésre ad választ egy- egy igennel vagy nemmel, azaz ahány kérdés annyi pozitív, negatívat kapsz. A te esetedben mindkét eladó 2-2 igen választ adott ezért van 4 pozitívod. Amikor egy vevő értékel egy eladót, akkor 5 kérdés van, tehát 5 pozitív, negatívat adhat.
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Energiaital topic
- OpenMediaVault
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Politika
- Subaru topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest