Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1789) sing1ep1ayer


sing1ep1ayer
őstag

Mióta az új oldal fut és a lapcsalád többi tagjának ajánlóit a jobb oldalra alulra tettétek (ahová sokszor még csak le se görgetek), azon kaptam magam, hogy a cikkeiteket szinte alig olvasom már. Egyszerűen semennyire nincs szem előtt az az önreklám, így nem kattintok rá. Csak jószándékból mondom: nehogy a többi lap olvasottsága csökkenjen emiatt és elveszítsétek azokon, amit a megújult HardverAprón nyertek. Szerintem sokkal jobb lenne valahová felülre tenni, ahol eddig volt - ez a ti érdeketek is. Ugye általános dolog, hogy az emberek a bal felső sarkot nézik meg elsőre egy weblapon, a jobb alsót pedig a legkevésbé figyelik. Gondolom van nálatok valaki, ha más nem a megbízott cégnél, aki az ilyesmivel tisztában van.

Más: az értékeléssel kapcsolatos értesítő emaileket nem lehetne esetleg 1-2-3 naponta, vagy hetente újraküldeni mindaddig, amíg be nem érkezik az értékelés? Ez valamelyest talán ösztönzőleg hatna. Na nem mintha annyira zavarna a mostani helyzet, csak egy ilyen automatikusan beállított dologgal nem kellene a későbbiekben foglalkozni, ha már egyszer sikerül megfelelően működésre bírni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.