- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Aktív témák
-
reefeer
tag
szia elöször is köszi a segítséget.
másodszor: nem tudom hogy hogyan de mostmár egyszr sikerült elmentenem pedig pontosan ugyan ugy csináltam local host: válasz root válasz jelszó...
azon gondolkodtam hogy több hiba is lehet 1 tft monitorom van és ott másképp müködik a frissités mint a hagyományos crtknél. 2 korábban dvi volt rákötve azóta persze már lehuztam és standard vga van.
3 ''/var/log/XFree86.o.log'' fájl tanulsága szerint a xf86config nem ismeri a 9600prot persze minden mást ismer 9500 mobility radeon rage xxx stb csak ezt nem
És végül a hiba üzenet a logfileból: (WW) Radeon: Nodevice section for instance (bus id pci: 2:0:1) found. Kérdés: mért keres bármit is pci amikor a biosba meg van neki adva hogy a primerery display device agp???
(EE) No device detected
Amugybocs ha kicsit zagyva amit irtam...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest