Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Aktív témák
-
reefeer
tag
szia elöször is köszi a segítséget.
másodszor: nem tudom hogy hogyan de mostmár egyszr sikerült elmentenem pedig pontosan ugyan ugy csináltam local host: válasz root válasz jelszó...
azon gondolkodtam hogy több hiba is lehet 1 tft monitorom van és ott másképp müködik a frissités mint a hagyományos crtknél. 2 korábban dvi volt rákötve azóta persze már lehuztam és standard vga van.
3 ''/var/log/XFree86.o.log'' fájl tanulsága szerint a xf86config nem ismeri a 9600prot persze minden mást ismer 9500 mobility radeon rage xxx stb csak ezt nem
És végül a hiba üzenet a logfileból: (WW) Radeon: Nodevice section for instance (bus id pci: 2:0:1) found. Kérdés: mért keres bármit is pci amikor a biosba meg van neki adva hogy a primerery display device agp???
(EE) No device detected
Amugybocs ha kicsit zagyva amit irtam...
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest