Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jss
aktív tag
HELP!
Feltettem az UHU Linux 1.1-et.
KDE-t állítottam be.
A probléma: 800x600-ban kilógnak a megnyitott ablakok a képernyőről, nem látható az aljuk. Nem reagál arra, ha az UHU vezérlőpulton a grafikus beállításoknál a képfrissítési frekit vagy a felbontást változtatni akarom. Gef3 Ti 200-as kártya van a gépben, töltöttem le hozzá nvidia drivert, feltelepült, az nvidia logo megjelent induláskor, de a probléma nem oldódott meg. Próbáltam újra telepíteni, a driver most nincs fent, a probléma így is fennáll. Amilyen felbontást és frissítést a telepítéskor beállítok, csak úgy hajlandó működni.
Mi lehet a megoldás?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest