Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz up #441 üzenetére

Igazad van, tényleg kínos. És ha csak ez az egy dolog lenne az...Eddig védtem az UHU linuxot,
    elnéztem a hibáit, hisz eddigi verziók nem voltak véglegesek. DE! Ma felraktam az újat. És ennek már
    nem tudom elnézni a következő dolgokat:
    1. Fagy. Interneteztem, erre fogja magát és az egész X leáll. Vissza se lehetett hozni, csak reboot-tal :(
    2. Lassú. Az nem lehet igaz, hogy egy frissen telepített linux lassabb legyen a kb. fél éves XP-nél :(
    3. A lentebb is említett mplayer hiba (nincs hang, de ha elindítasz valami ''hangosat'', akkor megy) :(
    4. Ennél a verziónál sem működik teljesen a hardveres 3D-s gyorsítás. Nálam nagyon lassúak a 3D-s
    programok. Persze a saját kezűleg (rc.2-re) felrakott Xfree 4.3.0 esetén csak úgy hasított minden... :(
    5. Nagymértékben lassult a telepítés. Számomra ez teljesen érthetetlen. (az rc.3 kb. 25 perc alatt
    felment!) :(
    És ezek csak az első tapasztalatok :( Az oprendszer kb. 45 perce van fenn...

Egyszóval teljesen kiábrándultam az UHU-ból. Linux guruktól kérdezem: Milyen linux-ot érdemes
    használni egy középhaladó linux usernek? Magyar nyelv előny, de nem szükséges tényező. Az jó lenne,
    ha alapból grafikus felület indulna el (hasonlóan az UHU-hoz). Bár abba se halok bele, ha nem így van.
    És felférjen max. 3 GB tárhelyre.
    Mit ajánlotok? Red Hat? Debian? Egyéb? Választ előre is kösz.

Új hozzászólás Aktív témák