- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Üdv! Egy kis segítség kellene az UHU telepítésével kapcsolatban.
Van egy Acer Aspire 5536G laptopom, amire fel szeretnék húzni egy UHU-t.
Felmentem az uhulinux.hu-ra, és letöltöttem onnan a DVD-s 2.1-es kiadást, majd kiírtam egy lemezre.
Beteszem a lap-topba, restartolom a gépet, majd be is jön az UHU kezdőképernyője: telepítés, frissítés stb.
Kiválasztom a telepítést, majd egy kis idő múlva kiírja a következőt:var/lib/install/-t nem lehet ide áthelyezni: /var/lib/uhu-installer/target/var/log: Nem létező fájl vagy könyvtár. Installation failed.
Deep Deep trouble
starting depug shell
root:/var/lib/uhu-installer/target#Megoldást eddig nem sikerült találnom rá, ami azt illeti, azt sem tudom, mi lehet a gondja. Másnak is volt már ilyen problémája, vagy ez teljesen egyedi? Rosszul lenne kiírva a lemez? Csak mert az írom eddig tökéletesen működött, szóval nem tudom, miért éppen most kellene elromolnia... valami tippje van valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs