Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

supesz aktív tag válasz  ngabor2

üzenetére ngabor2

üzenetéresajnos én a dosos vonalon idultam el annak idején és magával vitt a windows fele. 13 éven át foglalkoztam a microsoft termékeivel egy kicsit talán ''rááltam''. ez van. 
 Folyamatosan átakarok állni linuxra, de NEM MEGY. Na hogy értsétek nem vagyok hülye az informatikához, (Rendszergazda vagyok, Win2000Server bla,bla) a kérdéseimet igyekszem úgy feltenni általában, hogy bővebb válast kapjak, mint amennyire szükségem van. Ez egyfajta kérdezői stratégia, ne menjünk bele. bla,bla) a kérdéseimet igyekszem úgy feltenni általában, hogy bővebb válast kapjak, mint amennyire szükségem van. Ez egyfajta kérdezői stratégia, ne menjünk bele.
 Használtam már debiánt is. Főiskolai tanagyag volt, meg az UHU is. De sohasem működik. Én ezt nem is értem miért. Az hogy most ennyire kiakadtam a linuxra, az már csak hab a tortán, sőt a cseresznye a hab tetején...telepítettem már: redhat,suse,mandrake,uhu-k,debian disztribeket. Ez most tetszene. Tudom, hogy a legutolsó a kinézet a vérbeli unix-osoknak, de én nekem ez így tetszik. Használni szeretném az eszközeimet, de nem tudom, mert teljesen megbonyolítják.
 koenig-nek:
 de hát én vagyok a root... 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

bla,bla) a kérdéseimet igyekszem úgy feltenni általában, hogy bővebb válast kapjak, mint amennyire szükségem van. Ez egyfajta kérdezői stratégia, ne menjünk bele.
 bla,bla) a kérdéseimet igyekszem úgy feltenni általában, hogy bővebb válast kapjak, mint amennyire szükségem van. Ez egyfajta kérdezői stratégia, ne menjünk bele.