Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
hogyérted, hogy új disztribúció?
az uhu-nak egy újabb verziója?
egyébként nem kell várnod... nyugodtan törölheted a win-t, és felrakhacc egy linuxot...
én megtettem ezt kb. 2 - 2,5 hónapja, és nem bántam meg...
eddig is volt linuxom a win mellett, de ha valami nem ment linuxon, akkor menekültem a win hideg karjaiba... aztán gondoltam egyet, win le, winyó partíciókat totál lezúzva, teremtettem magamnek egy csak linuxos környezetet... mivel nincs menedékezért ha valami nem megy, bekell állítanom... szóval egy hónap alatt ha törik, ha szakad, egy atombiztos linuvx lesz a mellékhatása...
csak nem szabad feladni, olvasni, kérdezni, próbálni kell... (nem feltétlen ilyen sorrendben...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest