Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A modult rakd a /etc/modules/AUTOLOAD fájlba így az mindig betöltődik indításkor. A /etc/resolv.conf sor biztosítja, hogy legyen neted, mert ha beírsz egy címet a böngészőbe pl prohardver.hu azt a gép nem tudja akkor, hogy milyen címhez tartozik, ezért megkérdezi a névszerverektől ami meglepő módon a /etc/resolv.conf fájlban vannak felsorolva
Tehát ez a fájl mindenképpen kell, hogy ki legyen töltve. Akár azt is beírhatod amit én írtam, mert azok is névszerverek ipszáma.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát ez a fájl mindenképpen kell, hogy ki legyen töltve. Akár azt is beírhatod amit én írtam, mert azok is névszerverek ipszáma.