- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Racecam #3696 üzenetére
én elhiszem olasz drukker avgy mint Mo.n sokan, de ninc smit cifrázni az olaszok pocsék xarul játszottak, ennyi, a védő feladata a csatár megfékezése a csatáré mega góllövés, nem az amit az olaszok cisnálnak, hogy mint sündisznó beállnak, azt vagy kapunk egyet és vesztünk avyg rugunk egyet és ráülünk taktikával.
A spanyolok összeségében a legjobbak voltak, emgérdemelt a győzelmük.Azé kiváncis lettme volna ha Villa is játszik mi lett volna a tegnapi meccs vége.
A porugálók nagy csalódás nekem, mega hollandok is, dehát ez van a végén csak 1 maradhat. -
adalbert1
veterán
válasz
Racecam #3392 üzenetére
Engem is apám hívott a második német gólnál, hogy azt már látta a zdf-en...
A németek továbbjutásának meg csak abból az apropóból tudok örülni, hogy lesz ki ellen szurkolni a döntőben is...
A törökök előtt meg le a kalappal, hogy ilyen sérült - eltiltott csapattal is egy szoros meccset tudtak produkálni.
Lehmann meg nagyon megette azokat a gólokat, lehet hogy Kahn még most is jobban védene. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Racecam #3003 üzenetére
Nem vagyok frusztrált, és nem is arról van szó hogy megoszd velem, hagyjuk már ezt a fellengős dumát, oylan divatos most ez az erőltett intellektuálitás a hsz-ekben. Tök jó tényleg, hogy ha valaki ilyen faszán meg tudja mondani előre, hogy egy csapat aki brillírozik, és teli van 1.osztályú játékosokkal, ráadásul csapatként is müködik (most, végre), simán nem jut be a 4 közé, elismerésem, tényleg. Nekem csak az basza a csőrömet, hogy ezt te ennyire természetesnek is tünteted fel, holott vajmi kevés közöd van (úgy szerintem) a holland futballhoz, és magához a csapathoz. Nekem sincs sok, ez ok, de nálad talán vmivel mégiscsak több, ha egyszer képes voltam látni már az 4. labdaérintésük után, hogy ez krvára de nem az a csapat, akit eddig láttunk, és hogy itt nagy gondok lesznek. Ettől függetlenül mindenki szopja az oroszok bréjét, hogy mennyire jó csapat, tegye. Te meg jósold meg az EB-győztest..menni fog.
-
-
tiv61us
őstag
-
tts
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
hehe, najó..
------
Egy kapu elől kivágott labdát tett vissza Sneijder, ebbe tette bele a lábát a lesen álló csatár. A labda védhetetlenül vágódott a hálóba. A helyzet csak elsőre volt vitathatatlanul les, ugyanis Panucci kint feküdt a pályán kívül. Mivel egyébként játékban volt, ezért ez kiolthatta a lesállást. Az megítélés kérdése, hogy miért volt kívül. Ha önhibájából, nincs les. Mivel másodpercekkel korábban egy teljesen természetes szituációban saját kapusa takarította ki, lehet úgy venni, hogy önszántából került ki. Véleményes, sokat fognak még tanakodni ezen.
-Index
hmm -
RoyalFlush
őstag
A védelem tényleg zöldfülűekre jellemző hibákat vétett. Ezek nagy részéből komoly helyzeteket alakítottak ki a hollandok, néhányat ki is használtak. Kiváncsi leszek a románok elleni mérkőzésre. Kemény ez a csoport. A hollandokban nem csalódtam, szerintem csoportelsőként fognak végezni, és szépen menetelnek majd tovább ..
A gólnál még az arcát fogta a pályán kívül fekvő olasz, ő csak az ismétlésekből nézheti majd meg a találatot
-
tiv61us
őstag
azt a szablyt arra talaltak ki, hogy ne legeyen vedo aki tamadaskor szepen kiugrik az alapvonalon tulra es ott megall
ennek koze sem volt hozza
ilyen erovel egy ketszeresen sipcsontorott jatekost apolnak 1 oraig, a kapu mogot akkor nem lesz les
a szbalyokat ertelmezni is kell meg hasznalni
amugy valoban eleg gyengek a franciak meg a romanok, lehet oket verni -
Tibiajax
nagyúr
Nem szeretem az olasz csapatot, bőven elég volt nekik a vb, ha azt mondom, nem szeretném ha itt is nyernének, igen visszafogottan nyilatkozom
mod. #461 RoyalFlush. jaja, mehet is szerintem akkor az 5-ös, aztán ha vége, nemcsak hogy én nyerek a tippjátékban, hanem a Mikulásnak is kicserélhetem a csimmáját egy fapapucsra
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest