- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #3730 üzenetére
Akkor nem létező személy? A mezszáma mintha valami negyvenvalahányas lenne...
-
Chili7
őstag
Grat a spanyol csapatnak, meg a németnek is hogy idáig eljutottak.
-
Chili7
őstag
válasz
tiv61us #3573 üzenetére
Nézhetsz hülyének, de szerintem a Te lineker-butragueno hasonlatod volt logikailag sérült. Eddig is tudtam, h mit mondott lineker, meg azt is hogy ki butragueno, csak azt nem értettem, hogyha egyszer lineker, akkor valaki olyat kellene párosítani vele, aki ugyanezt mondta a spanyolokra, ha meg butragueno, akkor meg rummenigge vagy beckenbauer vagy mittudomén.
Nekem elsőre a lineker-butragueno az angol-spanyol.
mindegy, ennyi -
Chili7
őstag
Féltem a ruszkiktól, de asszem sima és megérdemelt spanyol továbbjutás lett.
-
Chili7
őstag
Na hol is lehet nézni a neten?
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #3142 üzenetére
Én azt díjaznám, ha a második tipped történne fordítva, de tény hogy a ruszkik nagyon jók, és ha a spanyolok nem játszanak egy az olasz meccshez hasonlót, akkor szétkontrázzák majd őket.
Macilaci : GER - TUR 3 - 0
RUS - ESP 2 - 1A sorrend: 1. GER 2. RUS 3. ESP,TUR
-
Chili7
őstag
Ilyet végjátékot én még nem láttam.
kicsit hendikeppel indulnak a horvátok a 11es rúgásoknál.
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2351 üzenetére
inkább ne, ha lehet kérni..
-
Chili7
őstag
Néhányan azt írjátok, hogy a németek megérdemelték...., hát lehet, csak sajnos megint az van, hogy a mai focit már nem focira játszák...
-
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #2346 üzenetére
Sajnos igaz, és ezért félek, hogy a szenvedő olaszok verik majd az eddig jobb spanyolokat.
-
Chili7
őstag
Karaj a meccs! Megyek teszek egy kis pénzt a Portugálokra.
-
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #2152 üzenetére
macilaci
Végső négy sorrendje (szerintem):
1. ESP; 2. POR; 3. NED; 4. CROPortugália - Németország 1-1
Horvátország - Törökország 1-0
Hollandia - Oroszország 2-1
Spanyolország - Olaszország 1-1 -
Chili7
őstag
szóljatok légyszi, ha jó a svéd-orosz, mert a másikat kezdem nézni.
-
Chili7
őstag
válasz
venember83 #1903 üzenetére
A kép alapján semmi extra. Nyilván nem rossz, meg neki bejön
-
Chili7
őstag
Horvát-Török negyeddöntő lesz.
-
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #1505 üzenetére
lest intettek, pedig nem volt az
-
Chili7
őstag
Nem tudom , hogy melyik meccset nézzem.
-
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #1484 üzenetére
Mivel mindjárt kezdődik a 3ik kör, nem hiszem, hogy mindenki tudna annak kezdéséig tippelni. Eddig azért nem szóltam mert azt hittem, hogy azt is a 2ik csoportkör kezdetéig kell tippelni.
Mindegy, maradjon mostmár. -
Chili7
őstag
-
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #1437 üzenetére
"Lehet, de hányan adták volna le addig a tippjeiket? Úgy érzem ahhoz korábban ki kellett volna találni a tippversenyt."
Ebben igazad van, ezért is tettünk kompromisszumokat, hogy minél többen legyünk. Pl a csoportsorrendek tippelése, de nem hiszem, hogy nekünk kellene azokhoz alkalmazkodni, akik az eb felénél kapcsolódnak be.
Mindegy részemről vita lezárva, csak úgy érzem magam ezek megtippelésénél, mintha óvodásoknak tennének fel olyan kérdéseket, amikre nem is lehet rossz választ adni, vagy meg kellene tippelni a nyilvánvalót. Nem tudom így mi az élvezet benne.
-
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #1426 üzenetére
Milyen hülyeség ez? Mi értelme akkor tippelni a gólkirályra? Már azt sem értettem, hogy a csoport sorrend tippelésnél miért kell egy kört várni. Szerintem úgy lett volna értelme annak is, hogy az első sípszó előtt mindent megtippelni. Így marha nehéz mondjuk David Villara vagy Podolskira tippelni, ... viszont semmi értelme!
-
Chili7
őstag
válasz
(Kolombusz) #1407 üzenetére
Ha Románia nyer, akkor Zewa nyer min 2 pontot. Ha kikap, és a másik meccs iksz, akkor utosók. tehát elég nagy esélye van hogy valamivel nyer. Persze ehez több gól kell a hollandoknak, de a lényeg az hogy olyan logika szerint tippelt, hogy valamiért nagy esélyel kap pontot.
Jah, én is kómás vagyok cseppet. -
Chili7
őstag
SUI - POR 1-1
TUR - CZE 1-0
POL - CRO 1-0
AUT - GER 1-2
NED - ROM 1-1
FRA - ITA 1-0
GRE - ESP 1-1
RUS - SWE 0-1
Macilaci -
Chili7
őstag
válasz
forceberg #1049 üzenetére
Így van. A fociban a kevés gól miatt marha nagy jelentősége lehet minden ítéletnek.
Ezért nem értem, hogy miért nem vezetnek be mindenféle technikai segédeszközt a játékvezetésbe.Az előbb leírtam, hogy Web hülye. De közben rájöttem, hogy a szabályok elavultak. 80-100 évvel ezelőtt hozták őket és máig annyi változást sikerült eszközölni, hogy az egyvonal nem les.
Megváltozott a foci. A meccsen volt kb 10 szöglet. Ennyi erővel kábé 10 tizenegyest adhatott volna Web. De csak 1et adott, szóval a mérkőzés(ek) végeredménye csak attól függ, hogy mi játszódik le kicsi kopasz fejében.
Tisztelt FIFA, UEFA, stb mindenható urai! Óriási a tét! El kellene gondolkodni drasztikus szabályváltoztatásokon.
-
Chili7
őstag
Hülye ez a Web! 4 pontom bánja!
-
Chili7
őstag
A 2ik félidőben szerintem rommá kontrázzák az osztrákokat.
-
Chili7
őstag
Gundel Taki nagyon pikkelhet Lehmannra. Mindenképp a nyakába akar varrni egy gólt. Véleményem szerint egyiknél sem hibázott.
-
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #921 üzenetére
Jó aaz! Ettől izgalmas ez a meccs.
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #901 üzenetére
Én is nyitom már! Sötétpiros-méregzöld doboz.
-
Chili7
őstag
Kiegészíteném a 3ik és a 4ik helyezettekkel:
A) 1. Portugália, 2. Csehország, 3. Svájc, 4. Török
B) 1. Németország, 2. Horvátország, 3. Lengyelo., 4. Ausztria
C) 1. Franciao. 2. Hollandia, 3. Olaszo., 4. Románia
D) 1. Spanyolo. 2. Svédország, 3. Oroszo., 4. Görögo.Macilaci
-
Chili7
őstag
Az első gólig valóban kicsit uralták a meccset a hollandok, utána meg már pont az előny miatt lehettek kényelmes fölényben.
Mindenesetre több okos is elmodta, hogy az EB-n sokminden nüanszokon fog múlni. Most ezaz 1 gól, - ami utóbb kiderült szabálytalan volt, - volt a nüansz.
Máskor egy meg nem ítélt szabadrúgás, vagy tévesen megítélt szögleten múlik talán majd az EB cím. Ezért kellene egy jó csomó technikai eszközt segítségül hívni a játékvezetéshez.
A helyzetkihasználásban is igazad van. Toni többször tök rossz megoldást választott. Nem értem hogy miért kell háttal a kapunak 11 méterről rákanalazni vagy ráfejelni. Ha visszapasszolja, az 2 sima gólhelyzet, plussz amit átemelt. -
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #613 üzenetére
Elég meggyűző volt Sanya. Ezek szerint tévedtek a bírók.
-
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #520 üzenetére
nah, szóval akkor a
helyett a
jár nekem. Ha elismerjük Márton bíró álláspontját.
Nem magamtól vagyok ilyen okos, hanem emléxem egy hasonló esetre.
Mindenesetre eddig simán megérdemlik az olaszok a 2 gól hátrányt, de talán szépítenek és lesz esélyük egyenlítésre is. -
Chili7
őstag
Bitosak vagyunk benne, hogy az alapvonalon kívül fekvő védő nem számít bele a leshelyzetbe?
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #428 üzenetére
Remélem nem húzom ki nálad a gyufát, de én is meglepetést szimatolok: A Franciák és a Hollandok jutnak majd tovább. Persze én is inkább az olaszoknak és a hollandoknak drukkolok.
-
Chili7
őstag
válasz
(Kolombusz) #420 üzenetére
Hát eddig elég gyenge a meccs. Talán a második félidőre nyomnak egy kicsit majd a franciákok. Nem engedhetik meg maguknak, hogy nem gyűjtik be a 3 pöttyöt a csoport "pofozózsákja" ellen.
-
Chili7
őstag
Ne haragudj, arra nem gondoltam amikor felvetettem hogy tippeljünk, hogy ez kiszorítja a meccsek kibeszélését, de tegnap este nekem is feltűnt, hogy senki nem beszél a meccsekről.
Szerintem új topik nyitása egyenlő lenne valamelyik elsüllyedésével, inkább tegye meg mindenki a tippjeit előre az aktuális kör végéig, hogy ne minden délután, minden hsz arról szóljon, hogy ki mit tippel a következő meccsre. Ha mindenki letudja a hátralévő 6, majd 2x8, majd 4, 2, 1 meccsre vonatkozó tippjeit, akkor az eb többi napján valóban folyhatna az eszmecsere. -
Chili7
őstag
válasz
RoyalFlush #306 üzenetére
Köszi. És ezen a linken mindig a friss lesz, vagy időnként belinkelitek az újat?
Mondjuk tökmindegy, nem létszükséglet, hogy lássuk a frisset. Annyit nem ér hogy valaki ne menjen át a vizsgáján! -
Chili7
őstag
Valamit nem értek a pontozásban!
Ha eltalálom a meccs győztesét, de pl 1-0 helyett 2-1 et tippelek, akkor nem jár pont?
Az első hszt elolvasva nekem úgy tűnik. Pedig szerintem többet ér a meccs nyertesét eltalálni akármilyen gólaránnyal, mint például egy 3-0 ás tipp esetén 0-0 ás tényleges eredménynél 1 pontot kapni.
Vagy ha ma azt mondanám, hogy CRO-AUT 0-1, és végül 5-1 re nyernek a horvátok, akkor szerintem sokkal kevésbé érdemlem meg az 1 pontot, mint az aki azt írja, hogy szerinte mondjuk 3-0 lesz.Mondjuk menet közben változtatni nem szerencsés, de csak most tűnt fel, hogy "sántít" valami. Legalábbis nekem.
Egyébként nincsenek beírva a pontjaim.
-
Chili7
őstag
válasz
bagyulajuve #199 üzenetére
Szerintem is, csak a kevés az idő ahoz, hogy összejöjjön egy nagyobb csapat.
A gólkirályra is kéne szerintem tippelni. Mondjuk 3 embert lehetne mondani.
-
Chili7
őstag
Na akkor leadom macilaci - jaimat az első kanyarra:
SUI - CZH 1-1
POR - TUR 2-0
AUT - CRO 0-1
GER - POL 3-1
ROM - FRA 1-1
NED - ITA 1-1
ESP - RUS 2-0Nem világos nekem még, hogy a csoportvégeredményekre meddig kell leadni. Olvastam, hogy a második kanyar előttig, de akkor már most miért írtátok be?
-
Chili7
őstag
Jó a pontozási szisztéma szerintem, csak a továbbjutókat korábban kéne tippelni. Legjobb lenne ha az első meccs előtt tennénk meg, de erre már sajnos kevés az idő. A meccsek eredményit meg ráérne a kezdésig.
Bár ha felvállalod, vagy valaki felvállalja a "porondmester" szerepet, akkor az ő szabályaihoz alkalmazkodom szívesen én is. -
Chili7
őstag
A továbbjutók szerintem:
A) 1. Portugália, 2. Csehország
B) 1. Németország, 2. Horvátország
C) 1. Franciao. 2. Hollandia
D) 1. Spanyolo. 2. Svédország -
Chili7
őstag
Hali!
A focis topikban beszélgettük, hogy tippelhetnénk az EB eredményére. Arra jutottunk, hogy az első négyet és a 8 továbbjutót kell megtippelni, aztán valamilyen pontozás alapján győztest hirdetünk.
Mivel szerintem holnaptól itt nagy lesz a forgalom, esetleg a mérkőzések eredményeire is tippelhetnénk.Nem tudom mit szóltok hozzá, de ha valakinek van kedve akkor tippeljen.
A focis topikban már páran tippeltek, ha minden igaz majd átmásolják ide. -
Chili7
őstag
válasz
L|zsidoboz #67 üzenetére
Sajnálatos... Már hogy lemondta, mert hogy sérült volt azt tudtam, de azt gondoltam felépül az eb-re.
Miért mondta le?
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest