- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Racecam #3003 üzenetére
Nem vagyok frusztrált, és nem is arról van szó hogy megoszd velem, hagyjuk már ezt a fellengős dumát, oylan divatos most ez az erőltett intellektuálitás a hsz-ekben. Tök jó tényleg, hogy ha valaki ilyen faszán meg tudja mondani előre, hogy egy csapat aki brillírozik, és teli van 1.osztályú játékosokkal, ráadásul csapatként is müködik (most, végre), simán nem jut be a 4 közé, elismerésem, tényleg. Nekem csak az basza a csőrömet, hogy ezt te ennyire természetesnek is tünteted fel, holott vajmi kevés közöd van (úgy szerintem) a holland futballhoz, és magához a csapathoz. Nekem sincs sok, ez ok, de nálad talán vmivel mégiscsak több, ha egyszer képes voltam látni már az 4. labdaérintésük után, hogy ez krvára de nem az a csapat, akit eddig láttunk, és hogy itt nagy gondok lesznek. Ettől függetlenül mindenki szopja az oroszok bréjét, hogy mennyire jó csapat, tegye. Te meg jósold meg az EB-győztest..menni fog.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- EAFC 25
- Fűnyíró topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Lian Li, 14600KF, 3/4 konfig, VGA, memória, SSD nélkül
- DELL OptiPlex 5055 SFF / Ryzen 5 PRO 2400G / NVME M.2 / DDR4 / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest