- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
-
Racecam
nagyúr
Nem, a francia meccsen is jók voltak, nem tudjuk, mi lett volna, ha nincs kiállítás, de már addig is volt Toninak vagy két ordító gólhelyzete, más kérdés, hogy nem rúgta be.
Ezt a francia csapatot érzésem szerint legyőzték volna amúgy is, de ezt már sohasem tudjuk meg.
Egy biztos, az a csapat nyerte az EB-t, amelyik a legjobban "megérdemelte", bár nem nagyon szeretem ezt a kifejezést, mert mindig az érdemli meg, aki megnyeri. -
tiv61us
őstag
-
tiv61us
őstag
akko'
a logika a kovetkezo:
lineker mondot amit mondott, tehat, hogy avegen...
ez lesza vege
that szerintem nyernek a nemetek....
butrgannyo/nem ig kell irni a nevet/ az ety hires spanyol csatar volt, mint mint telepo irta a beceneve a keselyu
/en oszekevertem gojkoecseaval, de ez most indifferens/
namost
lineker-b utragenyo 3-2
az dajcsland -spayolorszag 3-2
most gondolom megkerdezed mi az az indifferens -
-
tiv61us
őstag
nincs sima meccs
mostantol plane nem lesz
barki mehet tovabb barki ellen
persze
ha lesgolnak itelik a hollandok ellen az elsot....
ha ,egadjak a romanok ellen ami nem volt les...
ha mutu belovi a kamu 11-est...
ha odaat is befujjak...
stb
ebbol a csoportbol a 2 legjobb ment tovabb
egy olasz -spanyol meg barhol barmikor barmi lehet -
RoyalFlush
őstag
Ebben a fázisban nehezíteni már nem nagyon tudunk rajta, kizárni pedig szerintem senkit sem lenne tanácsos és célszerű. Amikor a szabályok íródtak, úgy lett meghatározva, hogy a csoportküzdelmek végéig lehet a gólkirályra tippelni (ez lett most konkrét dátumhoz/időponthoz kötve). Talán, ha akkor szóvá teszed ..
Szerinted mit kellene tenni?
-
RoyalFlush
őstag
"Szerintem úgy lett volna értelme annak is, hogy az első sípszó előtt mindent megtippelni."
Lehet, de hányan adták volna le addig a tippjeiket? Úgy érzem ahhoz korábban ki kellett volna találni a tippversenyt. Szerintem így sem lefutott még teljes mértékben, kik fognak továbbjutni az egyes csoportokból.
-
RoyalFlush
őstag
A topicot nem én nyitottam a szabályokat nem én írtam. Konkrét időponthoz kötöttem a már megfogalmazottakat. Később kapcsolódtam be a játékba. Így utólag annak sem lenne semmi értelme, hogy néhányan tippeltek eddig (anno) a gólkirályra a többség pedig kimaradna a játék ezen részéből.
(#1433) forceberg: Egyetértek.
-
kano
nagyúr
Chili7
Na azért még egy "kicsit" változtak a szabályok. Pl. nem csak az egyvonal nem les, hanem létezik már olyan, hogy passzív les (illetve csak az aktívat kell büntetni), stb. Vannak változások de szerintem is kellene valami technikai segédeszköz a jv.-knek. Viszont a visszanézés nem jó, mert addig malmozás lenne a pályán.
arpeen2
Nem az a baj szerintem, ha reklamál, hanem az ha nem kultúrált hangnemben teszi. -
-
Tibiajax
nagyúr
Chili, még mindig nem érted, igaz?
....
Ezen az estén, a hollandok nem kaphattak gólt.
Ezen az estén a hollandok voltak azok, akiken minden bejött, és nem a taljánok.
A mai estén a lebecsmérelt holland védelem vette le az olaszokat, pedig miket írtak róluk előtte??...Vaart meg Sneeijder meg egyszerüen a világ legjobbjai. (CéRonaldo?..ugyanmár..)
Ennyi.mod. És mivel nem tudom megvárni a válaszodat, mert le kell feküdnöm, hadd feleljek már előtte rá: Pirlo szabadrugásáért rimánkodott mindenki, tudjuk miért. Én is féltem. Akkor egyszer a meccs alatt. Meg is lőttte. Van der Saar meg védte, de ugy, hogy olyan védést se láttok minden évben.
Na jóért for all, végre egy szép estém volt nekem is. -
peterszky
őstag
Joeynak biztosan megvan a Gray's Sport Almanach
Amúgy tényleg nagyon jó!
mod:
bandus: szerintem az extra miatt van. Nekem is volt már olyan tárhelyem, ami kb. 3-4 óránként frissített valamit és akkor látszódott az új tartalom.
Próbáld ki ezt:
Nevezd át a fájlt valami másra, utána nyisd meg a linket. Ha ennek hatására megjelenik újra a tárhelyen az eredeti névvel, akkor az extra a probléma forrása. -
RoyalFlush
őstag
Tipptáblázat:
-
csak akkor ezt normálisan le kell szervezni, hogy átlátható legyen. az én ötletem:
- a filmbarkochbás topik mintájára kéne 1-2 játékmester, aki vezeti a tippeket és az eredményeket egy excel táblában, és az épp aktuálisat feltöltik valahova.
- abba a hsz-be amibe a tippeket írjuk legyen egy egyezményes szó (pl: eb_tippem csak egyben), amire rákeresve csak a tippeket tartalmazó hsz-t adja ki a kereső.
nekem egyelőre ennyi jut eszembe
illetve ez a szó nemjó, mert erre ugyis sok mást is kidob, legyen inkább macilaci
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ford topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest