Hirdetés
Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Most spóroltam pár ezer forintot az EB idejére! és még hol a vége
http://www.ph_eb2008.extra.hu/ ez a weblap sablon akkor CSINÁLJAM?
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Racecam
nagyúr
Ezt mondom, de akit nem akarja így látni, az nem figyel rá.
Én pontosan idéztem a szabályt. (Na jó, lehet, hogy nem teljesen pontosan, de majdnem. ) Abban sehol nem szerepelnek ilyenek, hogy ha a saját csapattársa löki ki az olyan, mintha és egyéb ilyen utólagos magyarázatok. Ha a bíró úgy itéli meg, hogy a játékos szándékosan vonta ki magát a játékból, akkor nincs kesállás. De ha nem szándékosan, akkor irreleváns, hogy azért, mert a saját kapusa ütütte le, vagy egy néző esernyője, vagy kibicsaklott a bokája, vagy az ellenfél játékosa lökte ki.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
kano
nagyúr
Én x-re tippelnék.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Lejszi
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz brownus #1908 üzenetére
Kicsit utánna olvastam. Kuyt és neje, Hollandia talán legszimpatikusabb um. celeb-párja. Alapítványt hoztak létre a rászorultak megsegítésére, a hölgy maga is ápolónő volt, sőt, maradt is még akkor is, amikor már Kuyt (mint sztár) elvette. Nem hinném hogy buta, de nem is ezen volt most a hangsúly, hanem hogy szép, és az operatőr bácsi sem véletlen mutatta többször a picikkel, már a két előző meccs alatt is, amikor Kuyt gólt lött, vagy csak amikor szimplán örültek a fiúk. Nem kell egyből leírni másokat.. [link]
ennyi -
kano
nagyúr
válasz brownus #1920 üzenetére
Azért én is ahogy nézem a csajt, hát.... eléggé randa, mit szépítsük.
"... külsőségek meg nagy csöcsök... " - na azért nem rosszak azok. Persze az
értelem az sokkal fontosabb.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Tibiajax
nagyúr
válasz brownus #1920 üzenetére
Bal lábbal keltél fel, no prob, majd helyrejössz..
#1923 Lejszi. Ez egy igazságos eb.. angolok, dánok, jugók, norvégok sehol, mégis bármelyik leverné a két rendező országot, bármikor. Dehát, ez van, ha egyszer ők a házigazdák, hadd legyen nekik is egyszer lehetőség..[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest