Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ha a géped pendrive-ként is működik, akkor ubuntu alatt is fog pendrive-ként működni. ha nem, akkor passz, valószínű, hogy van linuxos progi, ami kezeli, legrosszabb esetben pedig veszel egy usb kártyaolvasót 3 ezer forintért, és probléma kilőve. képkezelő, effektező, stb. progi is van, pl. gimp.
cd-dvd íráshoz teljesen megfelelő a k3b
alaplaphoz szerintem nem kell külön driver, ismeri, kezeli (legalábbis az én nforce2-es lapommal nincs gondja). integrált hangkártyát régóta nem használok, de emlékeim szerint működött. -
Forest_roby
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Digitális kamerát kezeli, cd dvd írás megy, bár nem olyan magas szinten mint a neroban. Az epson nyomtatókat, bár nem tom - biztos támogatja. Nvidia alaplapom van nekem is - műxik : ) A realtek integrált hangkarit nem ismerem...
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi