Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT  
 Ubuntu Linux Összefoglaló 
 Hivatalos Ubuntu dokumentáció    
 Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett: 
 -számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
 -a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
 -mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
 -eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek) 
 A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t): 
 lspci
 lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bugizozi őstag Sziasztok! KeePassXC browser integrációt szeretném beállítani Firefox-szal KDE Neon22:04 alatt, de nem sikerül  Ezt írja: Cannot connect to KeePassXC. Check that browser integration is enabled in KeePassXC settings. 
 Key exchange was not successful.Minden friss, mai telepítés (KeePassXC 2.7.4, Firefox 108.0) ugyanez működött Linux Mint (20.04) alatt. Úgy láttam más is belefutott már: [link] [link] Akármit próbáltam, egyelőre nem sikerült működésre bírni  Köszönöm a segítséget!  
- 

bugizozi őstag Sziasztok! Linux Mint-ről szeretnék áttérni KDE felületű Ubuntura. 
 Van abban különbség, ha az ubuntu.com-ról töltöm le a telepítőt majd külön teszem fel a KDE desktop environment-et mintha a kubuntu.com-ról installálom "direktbe"? (azon kívül, hogy az ubuntu.com-os verziónál megmarad a Unity felület is)Köszönöm!  
- 

bugizozi őstag Köszönöm a segítséget!  
- 

bugizozi őstag Őrá gondoltál? Ubuntu 16.04.2 LTS (Xenial Xerus) 
- 

bugizozi őstag Sziasztok! Szeretném kipróbálni az Ubuntut virtuális gépen Windows VMware Workstation-ben. Korábban már használtam kb egy évig de az még 2007-8-ban volt.  Nem égetően sürgős a dolog: várjak a 17.04-es végleges verzióra, vagy jó nekem a 16.10 is?! Lesz az ideiben valami nagy változás ami miatt azt tegyem fel inkább? Nem égetően sürgős a dolog: várjak a 17.04-es végleges verzióra, vagy jó nekem a 16.10 is?! Lesz az ideiben valami nagy változás ami miatt azt tegyem fel inkább?Köszi!  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Exkluzív órák
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pedig tegnap is többször újraindítottam.
Pedig tegnap is többször újraindítottam.

(~1,5 éve használok Linux Mint-et)
 (~1,5 éve használok Linux Mint-et) 

Nem égetően sürgős a dolog: várjak a 17.04-es végleges verzióra, vagy jó nekem a 16.10 is?! Lesz az ideiben valami nagy változás ami miatt azt tegyem fel inkább?
 Nem égetően sürgős a dolog: várjak a 17.04-es végleges verzióra, vagy jó nekem a 16.10 is?! Lesz az ideiben valami nagy változás ami miatt azt tegyem fel inkább?