Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Kendek #5468 üzenetére

A 3.6-os Gnome-ban kiszedték a duplapaneles opciót. Ahogy ezt elsírtam szinte a 12.10-kijövetelének másnapján, vagy akkor tájt. :( Én a Caja-t, a Mate fájlkezelőjét raktam fel. De ott sem találtam, hogy be lehetne állítani alapértelmezettnek.

• afgk2012

tag

válasz Kendek #5468 üzenetére

Köszönöm a válaszod!

A Firefoxot lecserélem Operára, vagy Google Chrome-ra. A kétpaneles fájlkezelőnek ott egy raklapnyi linuxos commander. Szóval van azért alternatíva, nem is értem magamat, hogy miért akarok pont olyat ami nem működik rendesen.

Úgy tűnik, hogy ez a fájlkezelő az idő előrehaladtával csak egyre butább lesz (mint ahogyan az egész GNOME).

Igen, és van néhány kérdésem a programoddal kapcsolatban is:

1 hová lett az ubuntuból a régi pendrájvra-rakóka. Mert ez az Unetbootin által készítettel egy csomó gépen nem indul el azzal az iso-val, amit a programod csinál (például a gyári ISO-val igen). Én már a nevére sem emlékszem annak a programnak, csak azt tudom, hogy az azzal pendrájvra rakott ISO-k mindig mentek.

2 van olyan pendrájv, amire a programod nem akar rendszermásolatot készíteni. Egyszerűen nem is látja. Például sdb1 lenne, de nem lehet kíválasztani, hiányzik a listából. Próbáltam előzőleg ext2 rárakni, de akkor se látja. Miért?

3 a virtualizációban lévő rendszerek rendre hiányoznak a mentésből, pedig 2-rétegű DVD-re vagy pendrájvra bőven felférnének.

4 a WINE is megmarad a teljes rendszer-visszaállítás után. Még akkor is, ha előzőleg letörlöm a WINE c:/ könyvtárát. Akkor is ott maradnak a menüben a felinstallált, de már nem kellő programok.

Egyébként klassz a programod! :C

Új hozzászólás Aktív témák