Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

válasz I02S3F #38128 üzenetére

Jó!, akkor nem reklámozom többet. Csak örülök, hogy elértem amit akartam vele, ráadásul úgy, hogy az android meg maradt sértetlenül. És igazatok volt. Desktop Linux alatt valamiért a videó nem olyan mint android alatt, pedig minden driver meg van. Talán még lehet az hogy lassú a pendrive amiről bebootolt, nincs sd kártyám, de majd szerzek valahonnan, talán azon gyorsabb. Délután mutatok erről egy videót majd, pedig fullhdban tolja:
    cpu, gpu, ram, rendben, szerintem a pendrive lehet a lassú. Mindenesetre több lehetőség van erre a típusú boxra, nem csak az android. Akkor nem híresztelem a dolgot, de az ubuntu szervert tényleg megnézem alatta nemsokára, hogy bírkozik meg egy ilyen kis masina. Még gyanítom hogy a kernel sem a legfrissebb. Android alatt marad nekem a filmnézésre, aztán ennyi. Annyi hiba van még, hogy eemcre ki írva az ubuntut kékes hátteret ad, "mindenhol"és ezt nem tudom hogy hol lehet kikapcsolni, pendrive alatt nem csinál ilyet. Na ez lesz majd a következő feladat. A tvboxok többsége sztem támogatja a linuxt, csak meg kel keresni a neki valót. youtuube is tele van vele.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés