Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz ALFA #30990 üzenetére

Az I/O hiba lemez konzisztencia hibára utal, a casper is lehet bugos, a letöltött iso-t gondolom nem ellenőrizted kiírás előtt.

A válaszomban ez a mondat is ott volt, de én örülök annak, ha mástól elfogadtad legalább, ha leírta ugyanezt!
    Úgy látom, neked nem mindegy ki írja le a megoldást! A helyett, hogy nekem ugrasz, akár értelmezhetted is volna, amit írtam. Amennyi infót megadtál, az alapján szerintem mindent leírtam, amit lehetséges.

Egy valamire legalább megtanított ez a dolog is, ha valamit már ezerszer leírtak a topikban és mégis megkérdezi valaki, nem is reagálok rá. Próbálok segíteni, le is írom a megoldást szerintem sok esetben, erre én vagyok az akit lehülyéznek, mert hogy még azt sem értem, amit kérdeznek! Szuper!

párszor azért leírom, látod már benne, amiről beszélek?

Az I/O hiba lemez konzisztencia hibára utal, a casper is lehet bugos, a letöltött iso-t gondolom nem ellenőrizted kiírás előtt.

Halkan kérdezem, ki az aki nem értelmezte a neki írtakat?

Úgy érzem ilyenkor, hogy tényleg én vagyok a marha, hogy itt erőlködöm, ideje lenne már visszavonulnom......
    Szevasztok! Használjátok a keresőt, gyakorlatilag minden megtalálható benne. Sok szerencsét!

-----------------

Egyébként a segítők szempontjából indifferens, hogy te a saját problémáddal jössz ide vagy tolmácsolod másét, a metodika nem változik ettől még. Erre külön ezért is nem reagáltam, mivel tudtál kommunikálni a másik emberrel a jelek szerint! Vagy kérdezni ő tud, te csak válaszolni tudsz neki? :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés