- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
kéne megint egy kis segítség. Szóval van egy gép, és öcsémnek szeretnék csinálni egy külön fiókot. És szinte minden jogot megvonni tőle. Olvasás+ futtatás legyen csak.
A fiókot megcsináltam neki, de nem tudom, hogy a beállítások változtatását hogy tudom megvonni tőle. Hogy a tálcához se tudjon nyúlni. Fájlokat nem fog másolni a gépre. (4 éves) Annyi, hogy játszani tudjon rajta.
Előre is köszi!Ezt a "szedjük le a linuxot, menjen a helyére a win" gondolkodást továbbra sem értem. És hogy egy win telepítő ennyire buta legyen, hogy egy partíciót még csak törölni se tud... hát gratula. Tényleg egy ilyen rendszert érdemes használni.
Nemrég tettem fel apáméknál egy ubit, mert megkértek, hogy csináljak a géppel valamit. Idézem: "Bármit, csak nem windózt!"
Apámról tudni kell, hogy a gép bekapcsolása is nagy dolog neki. Ennek ellenére a linuxot hamar megszokta, és könnyen átállt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest