Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacces

őstag

Én... ma megint nem indult el az Ubuntu... Én normális használattal váltam el tőle az este.
    Bár már akkor is volt egy furcsa jelenség, feljött az indítóba a frissítés menedzser, vagy mi az, a kis dobozka :D és hiába kattintottam rá.. semmire sem reagált, lefagyott. De én neteztem tovább, hallgattam zenét, úgy voltam vele, csak egy restart kell neki.

A fenéket, tegnap kikapcs, ma bekapcs és semmi. (reggel volt ez, most ebédszüneten vagyok :D)

Annyi, hogy grub feláll, kiválasztom Ubuntu, lilla képernyő, látom, hogy tölt a gép (de Ubuntus-s logó nincs) aztán fekete képernyő - ahogy én hívom fekete halál.. és semmi, de ha ctrl+alt+delete-t nyomok akkor simán újraindul, ki is írja a cuccost a képernyőre... De itt nem jutok el terminálhoz se, vagy bejelentkezés.
    És tényleg nem nyúltam előzőnap este a géphez!!! Nem állítottam be semmit, csak neteztem, zenét hallgattam!

Szal elővarázsoltam a terminált- és root-ként elkezdtem pötyögni neki, hogy sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade. Update még okés, upgrade-et nem hajtotta végre, mert nem tudott letölteni. Lehet kábelről még megnézem, ha haza megyek.

De addig is van valami ötletetek? :R

Eddig kitartóan hűséges voltam az Ubuntu-hoz, de ha így viselkedik a kisasszony, előbb-utóbb megcsalom.

Új hozzászólás Aktív témák