Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz csixy #20421 üzenetére

napközben nem voltam netaktív
    Nekem ez az általad felsorolt lista tűnik bonyodalmasnak, de értelmetlen is.
    Nem értem, mi a gondod azzal, hogy telepíted a Win- t, utána a megfelelő Win beállításokat (secure és fast boot kikapcs) követően a Linuxot és az SSD- n (sda) lévő GRUB- ból választod ki az induló oprendszert. :U
    Pendrive- on lévő GRUB esetén ráadásul több hibalehetőség is felmerül, az se biztos, hogy a 7. pont működni fog, mert a grub-update parancs az adott disztró GRUB- ját keresi majd frissítés céljából, ami nem ugyanazon a meghajtón van, de ebben nem vagyok biztos.

(#20444) AthlonXP
    Fel tudom úgy telepíteni ezt a linuxot egy HDD-re amin van hely úgy, hogy ne kelljen azt partícionálni?
    -nem, a telepítés során könnyen tudod partícionálni a szabad helyet, ha a valami más opciót választod és nem az autó telepítést másik oprendszer mellé

ha később egyéb okok miatt törölném a linuxot, a lemez linux által addig használt részét tudja majd használni a Windows?
    -igen, de itt is újra kell partícionálnod ntfs- re

(#20447) szacsee
    SSD az sosem rossz 5let, de akkor tanulmányozd a linkelt hsz- ben lévő leírásokat! Persze, hogy kezeli az Ubi is a multit ugyanúgy , mint a Mint, csak én utóbbit ismerem behatóbban, azért írtam azt. Az alapok ugyanazok mindkettőnél. :) Az újabb kernelek már elbírnak az ilyen multis dolgokkal bármelyik disztrón.
    SSD tipust említetted már? most nem ugrik be Én inkább arra tenném kipróbálásra a disztrókat, nem 100 éves vinyóra, bírják ezek az újabb SSD- k, így sosem használod el! Eleinte én is óvtam, de már rakok arra is disztrókat próbaképpen, bár a WD Black se lassú.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés