Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
nb18
tag
esetleg még lenne egy aprócska bár nagyon zavaró probléma
a 7.10es kb 3percig bootol bootscreen nélkül... a 7.04 kb fél percig bootscreennel..kipróbáltam egy toshiba laptopon és azon is ugyanez..gondolom eredetileg lenne hozzá bootscreen illetve gondolom gyorsabbnak kéne lennie..vagy tévedek?ez vmi nagygáz?
illetve még hogy a hangerő gombra a külső billen vagy az fn+f10és f11 gombinációra miért a vonalbemenet hangerejét állitja
-
nb18
tag
örök hála, működik

-
nb18
tag
hello!Asus notebookra vhogy össze kéne hegeszteni a hangot.A tünet a következő: ha vmi mp3 játszik a gép 2.1 rendszeren max hangerőn recseg mint az állat a zenét nem lehet kivenni h mi akarna lenni, viszont ha lehúzom a hangfalakat akkor síri csend van max hangerőn
,a rendszerhangok sem mennek,mindegyik hangredszerrel próbáltam(alsa,oss,ixp) Ubuntu7.10,Analog Devices AD1986 soundcard(Ati IXPnek ismeri fel) gugliztam mert tudom hogy a barátom de kezdő vok és semmit nemtok kezdeni igy
vki segitene? köszönöm -
nb18
tag
hello! 2napos ubuntus vagyok!lenne néhány kérdésem
a legfontosabb hogy a hangom "müködik" de csak recseg mp3nál rá sem lehet jönni hogy mit hallgatok. A gép amugy asus a6r hangkártya: Soundmax integrated audio (ac97) felismeri az ubuntu (xp alatt minden ok) alsa,oss,automatikus stb mindegyikkel próbáltam hangerő maxon és csak recseg,ha lehúzom róla a 2.1et akkor nagyjából semmit nem hallani maximumon. mi lehet a probléma? nagyon láma vok
szájbarágósan kérném a megoldást...gugliztam nem nagyon találtam semmit. 
illetve hogy korlátozott meghajtóval működik az ati x200am.. direct rendering:yes glxgearsra 1000fps... a beryl és a compiz viszont nem müködik..visszamegy metacityre:S itt is sokféle megoldást próbáltam már..ennyire gáz megcsinálni?

-
nb18
tag
most az uj kubuntut használom (nem tudom hogy az 7.04-e) a kde miatt de épp most töltöm a sima ubuntut(7.04) remélem ezzel jólesz

-
nb18
tag
Hello!
Feltettem ujra a Kubuntut gondoltam nekifutok hátha... egy-két problémám lenne..Légyszi vki segitsen! Szóval bejön a linux aztán 5-15perc mulva az usb-s egér megszünik és csak a tapipad megy (a gép: asus a6r-5085) ha ujrainditom megint jó
illetve a berylt elinditva kifehéredik a képernyő
szedtem le drivert ha minden igaz *.run kiterjesztésű de nem tudom hogy kell telepiteni légyszi segitsetek! 
-
nb18
tag
Hello!
Egy nagyon láma kérdésben vki segitene? Most töltöm a Kubuntu 7.04-et, azért nem ubuntu mert teccik a kde
az alternate cd és a desktop cd között mi a különbség? illetve a legfontosabb igy a végére.. nem találtam csak angol screenshotokat..magyar a kubuntu? 
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Alkoholista nevelde
- Jövedelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a 7.10es kb 3percig bootol bootscreen nélkül... a 7.04 kb fél percig bootscreennel..kipróbáltam egy toshiba laptopon és azon is ugyanez..gondolom eredetileg lenne hozzá bootscreen illetve gondolom gyorsabbnak kéne lennie..vagy tévedek?ez vmi nagygáz?
illetve még hogy a hangerő gombra a külső billen vagy az fn+f10és f11 gombinációra miért a vonalbemenet hangerejét állitja
,a rendszerhangok sem mennek,mindegyik hangredszerrel próbáltam(alsa,oss,ixp) Ubuntu7.10,Analog Devices AD1986 soundcard(Ati IXPnek ismeri fel) gugliztam mert tudom hogy a barátom de kezdő vok és semmit nemtok kezdeni igy
vki segitene? köszönöm

szedtem le drivert ha minden igaz *.run kiterjesztésű de nem tudom hogy kell telepiteni légyszi segitsetek!