Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
sasa134
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
szia
köszi a tippet, kipróbáltam, meg is maradtak a beállítások, de a rendszer használhatatlanul lassú lett - alig bírtam magam visszaküzdeni ide a fórumba, minden szörnyen lassú. Nem tudom, mi lehet a baj, most raktam újra az Ubit, mega compizt, nem tudom, mit kellene máshogy csinálnom, a gép is ugyanaz, szóval passz. Most vettem észre, hogy az óra/dátum beállításaim sem maradnak meg, ez így elég gáz.. Re-install esetleg?
-
sasa134
addikt
sziasztok,
adott Karmic Koala + compiz. Minden újraindulás után a desktop appearance preferences visszamegy alapra (tehát nem marad extrán), és a Compiz beállításai sem maradnak meg (3D desktop cube stb). Tud valaki tippet adni, mitől ???
-
sasa134
addikt
sziasztok,
Ti milyen mp3 playert javasolnátok Ubuntu alá? most Audacious van fent, de nem vagyok elájjulva (pl csak a számok címét írja ki, előadót nem stb).
köszi -
sasa134
addikt
sziasztok,
kezdő ubuntus vagyok, és lenne egy kérdésem. próbáltam neten utánanézni, kerestem youtube-on, itt is, sok helyen, de nem találom a választ. szóval a kérdés az, hogyan lehet az asztal aljára "vistás" shortcut-okat létrehozni? Mozilla, vinyók, mp3 lejátszó, MSN, stb ezeknek kellene, hogy csak egy klikk legyen az indítás.
Compiz fentvan, ha esetleg abban kell beállítani. vagy ehhez egy külön plugin kell? köszönöm előre is...
Aktív témák
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Warships
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest