Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
sasa134
üzenetére
Az itthoni gépemen (AMD videókaresz) így használom az Ubit, mert nekem is ezek a tüneteim mint neked. Nem tudom, hogy nálad mi okozta ezt a bizonyos lassulást, de nem tapasztaltam még hasonlót, azt is eltudom képzelni, hogy nem ettől van.
Egy próbát csinálj úgy is, hogy akkor kiveszed a pipát a most beírt dolog elől, hogy ne induljon el, és mikor betöltött a rendszer, a Compiz Fusion Iconnal nyomass egy Reload Window Managert. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is csinálja-e.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest