Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
válasz
sasa134
üzenetére
Az itthoni gépemen (AMD videókaresz) így használom az Ubit, mert nekem is ezek a tüneteim mint neked. Nem tudom, hogy nálad mi okozta ezt a bizonyos lassulást, de nem tapasztaltam még hasonlót, azt is eltudom képzelni, hogy nem ettől van.
Egy próbát csinálj úgy is, hogy akkor kiveszed a pipát a most beírt dolog elől, hogy ne induljon el, és mikor betöltött a rendszer, a Compiz Fusion Iconnal nyomass egy Reload Window Managert. Kíváncsi vagyok, hogy akkor is csinálja-e. -
harry
veterán
válasz
sasa134
üzenetére
Nekem az Amarok jött be, de abból is az 1.4-es, nem a 2-es, ami Ubuntu 9.04-től alapból a repóban van (de másik repó hozzáadásával az 1.4 is telepíthető). Ha eddig winamp párti voltált, tetszeni fog. De eléggé testreszabható, lehet belőle csinálni kis ablakos minimális lejátszót, meg teljesképernyős mindenféle extrás multimédiás központot is.
-
törölt tag
válasz
sasa134
üzenetére
igazából meg lehet oldani külön program telepítése nélkül is. én egy panelra raktam ki az ikonokat, amiket használok, és átlátszóvá tettem. persze ez az ablakok helyéből vesz el, de ha ez zavar, akkor beállíthatod autohide-ra is akár.
tudom, ez nem teljesen ugyanaz, csak én így szoktam meg.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Modding és elektronikai kérdések
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest