Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Aktív témák
-
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
Vodafoneos internet kapcsolatot szeretnék LAN-on megosztani.
Keresgéltem de semmi információt nem találtam.
-
Üdv!
Olyan hibával találkozott már valaki, hogy Windowson belül nem lehet telepíteni az Ubuntut?
Két notin is próbáltam, de nem sikerült. Próbáltam a 9.04-et 9.10-et és most a 10.04-et, de sikertelen telepítés és kilép.
PC-n simán ment a dolog. Notin van valami türkje a dolognak?
-
Sziasztok!
Van egy eeePC 2G Surf kütyüm, ami a VGA kimeneten csak 800x480-as felbontást hajlandó küldeni. Próbáltam újra indítani, de akkor már csak 720x... felbontást tudod.
Lehet ezen valahogy segíteni? -
Üdv.
Valaki találkozott-e már azzal a hibával hogy a Karmic nem hajlandó a net megszakítása után újra felkapcsolódni mobilnetre. Azt írja ki, hogy kapcsolódva, de nincs net. 2-3 újraindítás modem nélkül és hajlandó kapcsolódni újrakonfigurálás után.
Valami ötlet? -
válasz
Major Major
üzenetére
Köszi, közben használtam a fejem. Azt írja, nem talált szenzorokat.
Volt újraindítás is. XP alatt látta az Everest a hőmérséklet infokat, szóval vannak szenzorok. -
válasz
Major Major
üzenetére
Nem nem engedi. Root ként kellene bejelentkeznem. Azt miként tudom megtenni?
-
Üdv!
Tudna valaki segíteni abban, hogy milyen programmal/módon tudom megfigyelni a CPU hőmérsékletét? -
Üdv!
Van egy olyan gondom, hogy ha pl görgetek böngészés közben, akkor meg akad a zene egy pillanatra, majd folytatódik. Leszedtem a Realtek weblapjáról az audió meghajtót és a beáll.>HANG beállításokban át állítottam, de nem használt semmit.
Gondolom továbbra is szoftveresen megy a hang nem hardwaresen.
Remélem tudtok segíteni.
Egész nap zenét hallgatok, vagyis hallgatnék, de így...

-
Üdv ismét.
Remélem tud valaki segíteni.
Az a problémám, hogy az Ubuntus gépemről szeretnék netet/adatot megosztani switch-en keresztül egy vagy több XP-s gép felé, de sehogy nem akar működni. Próbálkoztam a manuális beállításokkal is mindkét gépen, de nem sokra jutottam. Azt írja mind két OS, hogy csatlakoztatva, de nincs adatforgalom.Fordítva már egyszer sikerült összehozni kb 10 perc alatt, most meg nem akar sehogy sem össze jönni.
Egyáltalán lehetséges az amit szeretnék? Elsődlegesen két (vagy több) gép között szeretnék nagy mennyiségű adatot mozgatni.
Ha valaki tud, segítsen ki tanáccsal.

Hogy ne legyen egyszerű; usb-s mobil netem van.
-
Na, remek. Most tudom írni/olvasni a lemezt de ha több elemet akarok törölni akkor lefagy az egész rendszer.

-
Nos, idő közben sikerült megoldanom a problémát, kis utánjárással.
Asudo chmod 777 /media/
parancs segített.
Köszi mindenkinek a supportot.
-
Üdv.
Lenne egy olyan problémám, hogy ext* formátumba formázott particióra nem tudok másolni adatot. Mit ronthattam el? GParted-et használtam.
Az NTFS, FAT32 működik, de nem az igazi.
Ha valaki kitudna segíten tanácssal, nagyon megköszönném.
Aktív témák
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)