Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
horitomy
tag
Sziasztok! Kérdésem lenne:
Adott egy állomány, mely sorai egy-egy ember adata, TAB-al elválasztva
6992.[TAB]Varga Ottó[TAB]úr[TAB]1987.08.29.[TAB]Várpalota[TAB]93000
Hogyan néz ki az a grep-es és egrep-es szűrés, amely csak az úrakat írja ki?
\t vagy mi?
A lényeg, hogy nem tudom hogyan írjam a tab-ot le.
egrep '\túr' adat ?Köszönöm!
-
horitomy
tag
Valaki mondjon már egy megoldást, hogy az ati hd4850-es kártyámmal hogyan tudom rávenni ubuntut, hogy filmek lejátszásánál ne szakadjon vízszintesen ketté a kép gyors jeleneteknél?
(Sok próbálkozást találtam itt: vdpau, ati radeon video, stb. Egyik sem oldotta meg a problémát.)
(Ja! Kendek! Tőled meg azt kérdezném, hogy hogyan lehet helyreállítani a grub-ot? mert ha nem lesz megoldás a képszakadásra, akkor win alól kell majd filmet néznem.)
Köszönöm!
-
horitomy
tag
Szeretném ubuntumon fájlokat megosztani. Pár hozzászólást már elolvastam itt. Eszetlenül telepítettem már pár dolgot (Már azt sem tudom miket.) DE!: A személyes fájlmegosztásban még mindig nem aktív a "Fájlok megosztása hálózaton" rész. Még telepíttetni akar valamit. Samba van, mi kell még hozzá?
Köszönöm! -
horitomy
tag
Hogyan tudom megoldani, hogy a 10.04 ubuntumat mikor elindítom ne kelljen jelszót beírnom a csevegőfiókok elindulásához? Köszönöm!
-
horitomy
tag
Segítség, segítség!! Felraktam a 10.04-es ubuntut. Ati driver felballagott.
De: Full hd-s mkv, vagy blueray rip nem igazán megy vele.
Az mkv-elindul, de a kép szétesik ,beszaggat.
A blueray rip meg egszerűen "kifagyasztja" a gépet.Mi(ke)t kell telepítenem, hogy megjavuljon a filmlejátszás?
A processzor erős (core duo 3ghz felett). Videókártya erős.Köszönöm!
-
horitomy
tag
.
-
horitomy
tag
Tegnap felraktam a 9.10-est. A gigabyte p35c-ds3r alaplapom digitális kimenetelén gyönyörűen szóltak a hangok.
Ma újrapartícionáltam az egészet. Külön partíciót kapott a home...
De a lényeg: nincs hang.
Segítsen legyen szíves valaki.
Köszönöm! -
horitomy
tag
Már pár napja ismerkedek az ubuntuval. Sikerült már innen onnan pár dolgot beállítani rajta (hd4850 videókártya 1920x1200at tudja, stb) Jelenleg a hanggal tökölök:
Mikor terminalt indítok és elkezdek törölni a pc speaker csipog a hangkártya helyett. Zene hallgatás ennek ellenére működik. Mi lehet a gond? Mit csináljak?(Ja és milyen codecet rakjak fel a hd filmjeimhez? Jelenleg szaggat a film erősen.)
Köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Tesla topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic V2 - origami
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest