Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Aktív témák
-
válasz
horitomy
üzenetére
Én nemrég teszteltem a zárt és a nyílt driver közti különbséget. Most nem részletezem de annyi, h a nyílttal sokkal jobb az ablakkezelés (nem töri az ablakokat mozgás közben) és a film lejátszás is tökéletes (legújabb mplayer, 4 magra állítva, nem töri a képet gyors mozgásnál). gstreamer-properties-ben xv a kimenet (+ati avivo) és a lejátszóban is xv. Egy pozitívum van a zárt javára mégpedig a power managment.
-
PuMbA
titán
válasz
horitomy
üzenetére
sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
A Adminisztráció menüben megtalálod a programot,menj az általános beállításokhoz és pipáld be a sync to vblank-et. A megjeleneítés menüben kapcsold ki majd be a compizt és működnie kell. VDPAU kimenetet ne próbálj,mert az NVIDIA kártyákhoz van,csak az ATI kimeneteket nézd ill. az xv-t.Ha nem megy az előfordul,mert a Linuxos ATI driver nem a legjobb. A megoldás : leszeded az ATI driverét és marad az alap (open source) és az ATI Textured Video-t állítod be a kimenetnek. Így 100%,hogy nem szakadnak a videók.
-
válasz
horitomy
üzenetére
2.6.35-2-es kernel, ez már az RC2-re épül, éppen most néztem. Na meg persze a xorg-edgers tároló, xorg frissítések telepítése. Elvileg már mennie kell az órajelszabályzásnak is. Nem mellesleg újabb OpenGL támogatás is van már, bár ez nem is igazán érdekes, így is le vannak még maradva.
Amúgy minden lejátszónál csinálja? Nekem most nagyon frankón megy az SMPlayer.
GRUB 2 újratelepítése, illetve én jobban szeretem az alternate CD-vel történő helyreállítást, igazán egyszerű. Persze aztán kelleni fog egy update-grub is, hogyha a Windowst is akarod indítani.

Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi