- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Aktív témák
-
chab7
addikt
Igen, van (azaz volt) egy jelentésküldés gomb még rajta és kész. Mindegy, amúgy is Lubuntut akartam feltenni (tisztán), így hát mivel még csak egy napos rendszer volt leszedtem azt és újraraktam belőle. Majd meglátjuk ezen előjön-e az ablak.
Az LMDE-ben meg pár dolog nem jön be (pl reboot után a samba csak egy service samba restart parancs után működik - holott fut, de ez kell neki, hogy elérhető legyen + nyomtatásnál csak 1 cm nyom a papírra a többi üres...) szóval úgy néz ki újra lesz ubuntu is a gépen - Lubuntu formában
(Amúgy nekem újdonság a telepítőben, hogy ha live indítom és csatolom az adat partíciót hogy elérjem a wifi kódját akkor ha nem választom le, a telepítő kidob egy ablakot hogy így nem biztos, hogy tud telepíteni. Viszont ha rányomok hogy lecsatolja akkor ott konzolba vált és megfagy az egész. Ha meg nemre nyomok akkor ez az üzenet végtelenedik.
Ez nem gond, csak leírom, hátha valakinek hasznos lesz a jövőben, mert ha én belebotlottam, más is járhat így. Szóval live alól telepítésnél ne legyenek felcsatolva a vinyó partíciók
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- PC Architech NOVA Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest