- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
Aktív témák
-
chab7
addikt
Természetesen mindenhol minden látszik szépen és ékezethelyesen.
Annyit helyesbítek, hogy LMDE rendszeren működik így ahogy leírtam. Most az ubuntu 12.04 alatt baromira nem másol sehonnan semmit, se ékezetest se ékezet nélküli fájlokat. Törölni viszont tudom ezeket a fájlokat csak éppenséggel másolni sem.
Hát ilyet én még nem pipáltam. Ha nem lenne hozzá jogosultságom, hogy másoljak, akkor törölni sem kellene tudjam, nem?És ez az anomália fennál az androidos telefonról böngészve a megosztott mappát és XP-s gépről böngészve is.
Összefoglalva:
-Megosztott mappák látszanak, böngészhetőek, ékezethelyesen jelennek meg, a hálózat minden egységéről nézve - másolni, átnevezni, ilyesmit nem tudok semmit (ubuntun) csak törölni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Synology NAS
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Háztartási gépek
- Revolut
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest