Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
Cinege45
üzenetére
Ok. Tehát a Firefox kilép. Minden oldalnál csinálja, vagy vannak olyanok, ahol megy rendesen? Első körben azt kéne megpróbálni, hogy a felhasználói könyvtáradban levő .mozilla mappát átnevezed mondjuk .mozilla.bak-ra, és így indítod el. (így csinálni fog magának egy új beállítási-könyvtárat)
-
-
blaselinux
csendes tag
válasz
Cinege45
üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon találtam ezt a linket.
Remélhetőleg megoldja a problémát.
-
törölt tag
válasz
Cinege45
üzenetére
minden fájlhoz három fajta jogosultságot lehet rendelni: olvasás, írás, futtatás. mind a háromból meg lehet határozni, hogy csak neked (saját user), vagy a csoportnak (amiben a saját usered van), vagy mindenkinek legyen.
jobb kattintás a fájlra, Jogosultságok fülön belül lehet variálni, vagy parancssorból a chmod paranccsal.Major Major: Medibuntu repóból van, a synaptic szerint nem a statikus verzió (pont ma néztem, gondolkoztam is rajta, hogy mi az vajon, és hogy lehet, hogy azt kéne).
de amúgy van más érdekesség is vele, mert nem tudok például avatárt választani... betallózom a fájlt, és nem jeleníti meg. -
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
Cinege45
üzenetére
Akkor lássuk Vicát!
Evolutionban ha már beállítottad:
Szerkesztés - Beállítások - kiválasztod a fiókot - szerkesztés gomb
Majd a füleken lesz ilyen, hogy küldés, meg fogadás.
Ugyan azokat kell megadni mint outlookban. Lehet valami még hiányzik. Hitelesítés vagy titkosítás. Ilyenek. -
Vladi
nagyúr
válasz
Cinege45
üzenetére
pop3 és smtp szerverek címét tudod? Milyen levelezés ez? Ingyenes, céges, szolgáltató?
Ne menjünk már el Ádámig meg Éváig.
Itt egy leírás evolutionhoz és gmailhez. Hasonlóan megy freemail esetén is, csak másak a címek.
-
törölt tag
válasz
Cinege45
üzenetére
ja, hát az ilyen
senki nem mondta, hogy ez egy grafikus felülettel rendelkező program. ott van a honlapon is, hogy conzolos változat, ahogy a screenshot is mutatja -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Cinege45
üzenetére
igen, ugyanis az apt-get parancs az az online tárolókból telepít cuccokat. a HDsentinel pedig ott nincs fent (neked kellett ugye kézzel letölteni).
ott van a honlapon, hogy mit kell csinálni a futtatáshoz:
* a letöltött fájlt (hdsentinel.gz) nyisd meg, és tömörítsd ki egy tetszőleges könyvtárba
* nyiss egy terminált, és navigálj abba a könyvtárba, ahova kicsomagoltad
* állítsd át a fájl jogosultságait, hogy futtatható legyen a chmod 755 HDSentinel paranccsal
* futtasd az alábbi paranccsal: sudo ./HDSentinel [options] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Cinege45
üzenetére
a:
- előkeríted a szerződést, amin a jelszó és a felh. név van
- nyitsz egy terminálablakot
- sudo pppoeconf
- értelemszerűen megadod, amit kér
- lesz net. röviden ennyi.b:
megfelelő router esetén ennyi probléma sincs, csak ott a routeren kell belőni a netet, ami általában grafikus webes felületen keresztül történik. -
Vladi
nagyúr
válasz
Cinege45
üzenetére
Itt egy kis olvasmány. Benne van a net is.

Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem tudom, hogy a magyar Ubuntu alatt hogy hívják a könyvtárat, nekem angol van fent.
vazz, ezt ellopom aláírásnak..