Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
Linuksz memoria kezelese mindig is jó volt.
Nekem azis nagyon bejon, hogyha egyszer valamit elinditasz, akkor bentmarad a cache memoriaban, es kovetkezo inditasnal pillanatok alatt indul a cucc.
Tehat linuxban a memoria mindig "100%-ig televan", de a nem tenylegesen hasznalt ram-ot kesselesre hasznalja.Windows alatt nemtom hogy van, de ott nem vettem eszre hogy masodjara inditva a programokat gyorsabban toltenenek be.
Feltétlenül ezeket a jelzőket kellett használnod? Tartózkodj tőlük a továbbiakban, a trágár szavak nélkül is lehet ütős, frappáns hozzászólást elkövetni. ?
[ Módosította: Atlantis ]
-
Tv
senior tag
Lehet bennem van a hiba, de nem igazán értem, hogy ezzel a hozzászólással mit akartál kifejezni. Én ennyire nem vagyok belegyógyulva gépbe, csak azt szeretném, ha nem lenne egybe az összes cucc, hanem egyik asztalon mondjuk a böngésző lapjai, másikon meg pl. a programozás cuccai, ha éppen gyakorlok.
Aktív témák
- Steam topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Call of Duty: Black Ops 7
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Milyen program, ami...?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.16.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest