- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan?
amúgy én is szenvedek most az egyik gépen a hülyeségeitől... wlant akartam beletenni. kártya benne, ra0-ként fel is ismeri. /etc/network/interfaces átír, csak a lo és a ra0 marad benne, ez utóbbinál az essid és a titkosítás beállítva. network restart, megy, megvan az ip. ping oké. konqueror, oldal megnyitása... semmi nem elérhető. miután 2-3 alkalommal újraindítottam (mert egy idő után, ha eldobja a wlant, nem lehet vele felvetetni...), rájöttem a megoldásra. nagyon favágó, és gusztustalan. knetworkmanager kilő, ifconfig eth0 down, mert azt annak ellenére behúzza, hogy le van tiltva, az avahi miatt, amiről azt se tudom, mi (és igazából nem is igazán érdekel). net restart, és innentől kezdve van wlanom.
a másik ''érdekes'' dolog, hogy a telepítő partícionáló-progija meglehetősen bugos. egy menetben nem lehet neki megmondani, hogy milyen típusú fs legyen, és hova csatolja... ja, és ha a partíció elejét és végét csinálom meg először, akkor középre már nem tudok partíciót betenni.
de ez legalább már elindult az epián, a 6.10 nem ment rajta. csak kikapcsolni nem tudja
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.