Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
hogyan?
amúgy én is szenvedek most az egyik gépen a hülyeségeitől... wlant akartam beletenni. kártya benne, ra0-ként fel is ismeri. /etc/network/interfaces átír, csak a lo és a ra0 marad benne, ez utóbbinál az essid és a titkosítás beállítva. network restart, megy, megvan az ip. ping oké. konqueror, oldal megnyitása... semmi nem elérhető. miután 2-3 alkalommal újraindítottam (mert egy idő után, ha eldobja a wlant, nem lehet vele felvetetni...), rájöttem a megoldásra. nagyon favágó, és gusztustalan. knetworkmanager kilő, ifconfig eth0 down, mert azt annak ellenére behúzza, hogy le van tiltva, az avahi miatt, amiről azt se tudom, mi (és igazából nem is igazán érdekel). net restart, és innentől kezdve van wlanom.
a másik ''érdekes'' dolog, hogy a telepítő partícionáló-progija meglehetősen bugos. egy menetben nem lehet neki megmondani, hogy milyen típusú fs legyen, és hova csatolja... ja, és ha a partíció elejét és végét csinálom meg először, akkor középre már nem tudok partíciót betenni.
de ez legalább már elindult az epián, a 6.10 nem ment rajta. csak kikapcsolni nem tudja
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
annakidején a deb gond nélkül kikapcsolta, ha lesz időm, nekiesek mélyebben.