- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Jester01 #48542 üzenetére
Nagyon köszönöm a helpet!
Sejtettem, hogy ez van a dologban.
A szoftveres tükrözéstől gyorsabb biztosan nem lesz a rendszerem, csak lassúbb, hiszen két helyre kell ugyan azt az adatot elmentenie, nem egyre, mint eddig. Te valószínűleg a raid 0-ra gondolhattál. A microserver csak raid 0-át és 1-et tud sajna.
A szoftveres raid azért csak beterhel valamennyire, hiszen a CPU-t használja és hát microserverről lévén szó, nem egy atomerőmű, tehát minden erőforrásra szüksége van. Én csak ezért gondoltam, hogy a raid-et, tehát a folyamatos tükrözést kihagynám és időzíteném inkább a backup-ot.
Ráadásul tartalékban jelenleg csak egy használt notivinyóm van (bár a mérete megfelelő), amire tükrözni nem lenne túl szerencsés szerintem, mert nem sokáig bírná. Pláne aztán azt betenni elsődlegesnek halálozás esetén...hümmögős szvsz. Csak úgy tudnám megoldani, ha veszek egy másik hasonló(an gyors) vinyót, mint a jelenlegi, de hát most horror áron vannak ezek. Hát megpróbálok valahogy mégis csak beszerezni vinyót itt a PH-n, csak nem lesz más megoldás sajnos.
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Steam topic
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest